Somon cu vin
- marupescaru
- 24-04-2010
- 2265
- 0
Detalii
Porti | 20 |
Timp | 30 |
Descriere somon cu vin
Se incalzeste cuptorul si se unge tava cu ulei de masline.
Se aseaza somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.
Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor.
Se lasa 15 minute, dupa care se scoate, se adauga paharul cu vin si se acopera cu folie de aluminiu.
Se mai da la cuptor cinci minute.
Se aseaza somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.
Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor.
Se lasa 15 minute, dupa care se scoate, se adauga paharul cu vin si se acopera cu folie de aluminiu.
Se mai da la cuptor cinci minute.
Ingrediente reteta
-
somon 1000 grame
-
masline 150 grame
-
portocale 2 bucati
-
vin alb 200 mililitri
somon cu vin : 0 comentarii