Sos ansoa

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere sos ansoa

Maioneza se amesteca cu mustarul si pasta de peste.Sosul se subtiaza cu putina zeama in care a fiert pestele.Se presara patrunjel verde.

Ingrediente reteta

  • pasta de peste 2 linguri
  • maioneza 6 linguri
  • mustar 1 linguri
  • patrunjel verde tocat marunt 1 bucati

sos ansoa : 14 comentarii

  • da si nu... de ex in germania la musca se iau acasa 1-2 pesti de pescar pt masa. dar nu ajunge nici unul in frigider sa stea pana ii gateste cineva. catch and release daca este vb de provizii.
    nu am vazut persoana care sa ii ia si sa ii congeleze, pentru ca: "este acelasi lucru cu a cumpara din magazin gata congelat" spun ei. crap nici vorba de dus acasa. in special rapitor si prins la vobler se retine. daca este mare atunci se ia unul la 2 pescari. daca este foarte mare se elibereaza !
    poate ca o data pe an iau si eu cativa carasi si un crap sau doi... dar nu luati tot de pe balta ca poate maine nu mai prindeti ca in acest fel asigurati ca maine sa nu mai prindeti. si fiti decenti cand luati acasa. poate un crap de 2-3 kg dar la cel de 4+ dati drumul pentru ca este pacat de el. cat puteti manca la o masa? fie ea si o familie numeroasa? peste care e congelat exista in toate magazinele.

  • romania !......

  • eu am fost odata la un concurs de pescuit unde crapii prinsi a trebuit obligatoriu eliberati.va spun drept ca macar un peste am dorit si eu pentru acasa avand in vedere taxa platita.macar sa stiu si eu gustul crapustenilor din balta aia.dar am plecat cu buzele umflate jurand ca nu ma mai duc niciodata pe acea balta de concurs.nu vroiam mult peste doar unul de pofta.

  • mda...am scris si eu un articol pe aceasta tema, dar se pare ca nefiind de aceasi parere cu administratorii site-ului, nu prea sunt sanse ca el sa fie postat. in doua cuvinte, parerea mea ar fi aceasta: catch & release reprezinta un concept daunator pescuitului. sunt de acord cu eliberarea pestilor sub dimensiunea legala, sunt de acord cu limitarea cantitati de peste pe care un pescar o poate duce acsa, sunt total impotriva oricarui fel de braconaj, dar nu sunt de acord cu pervertirea spiritului pescuitului prin reducerea sa la o simpla joaca "de-a plimbatul pestelui din apa pe saltea si inapoi". pescuitul ar trebui sa ramana un sport in care satisfactia suprema sa o reprezinte momentul de glorie al victoriei asupra pestelui salbatic si-n nici un caz mangaierea pe burta a pestelui semidresat care s-a prezentat la sedinta foto pentru a suta oara. deci, jos "catch and release", traiasca "kill and grill!"

  • uitati-va la filmele britanicilor despre pescuit sa vedeti ce pesti au si de ce.

  • io unu unde as pescui' pe cris' balta micuti ii arunc inapoi' :)...numai daca merg la stiuca sa dau cu pestisor sau la somn... nu sant genu ala de baiat' ''eiii am platit 120 ron ptr\ permisul treb' sa prind tot anu de bani aia'' :)) o vb' care am auzit de la un pescar !! fir intis la toti '! :) dar aia care braconeaza' is oameni flamanzi !! aia nu sant pescari ' !!! dar vedeti' ca legea le permite ' .... o noapte de braconaj isi permit baietii' sa plateasca amenda si sa aibe bani '.... cunosc un domn' care se ocupa ..si vreau sa va zic ca acel donm' castiga intro luna cat as munci io 3-4 luni .. de multe ori imi mai aduce crapi. si carasi vi pe gratis la 1 kg'... deja 30 si ceva de bucati ' le-am dat drumu in cris ' .. si asta o sa fac in todeauna '.. de cate ori o sa imi aduca de atatea ori le voi da drumu :) de cate ori imi va zice cum or fost crapi io ii voi raspunde ca or fost foarte gustosi'... dar in sufletul meu stiu ca am facut un bine ' ptr' acei pesti' :) salut'

  • sters de admin - spam.

  • sincer si mie i-mi place sa prepar o portie din pestele prins nu crd ca este ceva rau mai ales atunci cind regulile balti respective i-ti permite asta, dar cand e vorba de braconaj da sint deacord... trebuie pedepsit!

  • pescuitul sportiv inseamna prinde si elibereaza,pescuitul industrial retine pestele pentru comercializare.pescuitul sportiv inseamna placerea de a sta in mijlocul naturi,un dril frumos si de ce nu placerea de a reda libertatea. fir intins.

  • pescari suntem doar cei care avem puterea de a elibera macar o parte din pestii prinsi!sa nu uitam ca pescuitul este de fapt un hobby... nu un mijloc de existenta... pentru pescarii care fac din aceasta activitate o pasiune si pun si ceva suflet... pestii sunt in primul rand partenerii nostri de distractie si abia apoi... mancare! cei care raporteaza totdeauna cheltuielile unei partide de pescuit la valoarea cantitatii de peste prins... nu cred ca pot fi numiti cu adevarat pescari! un pescar adevarat este un om generos... un om care apreciaza ce-i ofera natura si nu ia de la aceasta mai mult decat trebuie!
    recunosc ca de putine ori am eliberat absolut toti pestii prinsi... dar totdeauna am eliberat pestii mici!