Sos pescaresc românesc

Detalii

Porti 10
Timp 50

Descriere sos pescaresc românesc

Ceapa, usturoiul si prazul se taie felii si se fierb cu sase linguri de apa, sare si ulei. Se racesc si se paseaza prin sita. Maioneza se pune într-un castron, se adauga ouale fierte taiate marunt, legumele pasate, pestele si mararul taiate marunt, sare si piper. Se amesteca lejer pâna la uniformizarea compozitiei. Se serveste la preparate din peste. Pofta Mare!

Ingrediente reteta

  • maioneza 400 grame
  • ceapa 200 grame
  • praz 100 grame
  • catei de usturoi mica 1 bucati
  • ulei 1 linguri
  • oua 3 bucati
  • file de ansoa 200 grame
  • legaturi de marar 2 bucati
  • sare piper dupa gust 1 bucati
  • apa 2 linguri

sos pescaresc românesc : 0 comentarii

Nu exista comentarii