Sos pescaresc românesc
- georgegica
- 19-12-2009
- 13106
- 0
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 50 |
Descriere sos pescaresc românesc
Ceapa, usturoiul si prazul se taie felii si se fierb cu sase linguri de apa, sare si ulei. Se racesc si se paseaza prin sita. Maioneza se pune într-un castron, se adauga ouale fierte taiate marunt, legumele pasate, pestele si mararul taiate marunt, sare si piper. Se amesteca lejer pâna la uniformizarea compozitiei. Se serveste la preparate din peste. Pofta Mare!
Ingrediente reteta
-
maioneza 400 grame
-
ceapa 200 grame
-
praz 100 grame
-
catei de usturoi mica 1 bucati
-
ulei 1 linguri
-
oua 3 bucati
-
file de ansoa 200 grame
-
legaturi de marar 2 bucati
-
sare piper dupa gust 1 bucati
-
apa 2 linguri
sos pescaresc românesc : 0 comentarii