Sos ravigotte
- georgegica
- 20-12-2009
- 8263
- 4
Detalii
Porti | 9 |
Timp | 45 |
Descriere sos ravigotte
Ouale fierte de consistenta tare se taie marunt, la fel si ceapa verde, tarhonul si sardelele. Maioneza se pune într-un castron, se amesteca cu doua linguri de apa, apoi se adauga mustarul, ouale, ceapa tarhonul, sardelele, sarea si piperul. Se amesteca lejer pâna la uniformizarea compozitiei. Sosul se serveste la preparate din peste si crustacee. Pofta Buna!
Ingrediente reteta
-
maioneza 500 grame
-
mustar 100 grame
-
sardele Lise 150 grame
-
oua fierte 3 bucati
-
ceapa verde o legatura 1 bucati
-
tarhon o legatura 1 bucati
-
sare piper dupa gust 1 bucati
buna. cu broscuta mica ati incercat< merge fff bine. la pluta, apa sa fie limpede, si merge de dimineata , pina la apus. eu folosesc o lanseta de 3,20 cm, fir 0,16, cirlig 10, pluta de 2 gr. va asigur ca veti avea succes.
am testat si eu greierele pe crisul repede dar nu am avut de fiecare data satisfactii, in schimb la scarabete a muscat de fiecare data si la cireasa salbatica(in perioada lor)
dar de greiere ce parere aveti...! eu spun... cu greierele se ia clean mare... garantat!
dintre momelile cele mai productive la clean pe langa carabeti coropisnita mica si lacusta mai sunt foarte eficace :d