Sos sârbesc cu legume
- georgegica
- 20-12-2009
- 8416
- 2
Detalii
Porti | 12 |
Timp | 50 |
Descriere sos sârbesc cu legume
Ardeii si prazul se taie marunt si se înabusa în ulei cu sare, apoi se racesc. Castravetii se curata de coaja si seminte si se taie julien. Maioneza se pune într-un castron, se aduga ardeiul, castravetii si mararul taiat marunt. Se amesteca lejer pâna la uniformizarea compozitiei. Sosul se serveste la preparate din peste. Pofta Buna!
Ingrediente reteta
-
maioneza 600 grame
-
ardei gras rosu 500 grame
-
praz 100 grame
-
catraveti in otet 100 grame
-
marar tocat o legatura 1 bucati
-
ulei 50 mililitri
-
sare dupa gust 1 bucati
incercati si la dude...pe cerna linga herculane functioneaza...(tot de la un nene am invatat si eu,,...aceiasi poveste ...el prindea ,eu nu)....sa auzim de bine si fire intinse!!!!
corect... visine si cirese, capsuni si prune... si daca mai sint si un pic trecute, putrede dar tarisoare.... rezultat garantat!