Sos verde cu usturoi

Detalii

Porti 10
Timp 50

Descriere sos verde cu usturoi

Frunzele de spanac se fierb în apa clocotita cu sare si se racesc. SE paseaza printr-o sita împreuna cu frunzele de tarhon si patrunjel. Pireul obtinut se stoarce printr-un tifon curat, obtinând sucul verde. Acest suc se amesteca cu maioneza si piper, pâna la uniformizarea compozitiei. Sosul se serveste la preparate din peste. Va doresc Fofta Buna!

Ingrediente reteta

  • maioneza 700 grame
  • frunze de spanac 250 grame
  • patrunjel fin tocat doua legaturi 2 bucati
  • tarhon fin tocat doua legaturi 2 bucati
  • sare piper dupa gust 1 bucati
  • capatîna mica de usturoi 1 bucati
  • zeama de lamâe 1lingura 1 bucati

sos verde cu usturoi : 0 comentarii

Nu exista comentarii