Sos verde cu usturoi
- georgegica
- 20-12-2009
- 17235
- 0
Detalii
Porti | 10 |
Timp | 50 |
Descriere sos verde cu usturoi
Frunzele de spanac se fierb în apa clocotita cu sare si se racesc. SE paseaza printr-o sita împreuna cu frunzele de tarhon si patrunjel. Pireul obtinut se stoarce printr-un tifon curat, obtinând sucul verde. Acest suc se amesteca cu maioneza si piper, pâna la uniformizarea compozitiei. Sosul se serveste la preparate din peste. Va doresc Fofta Buna!
Ingrediente reteta
-
maioneza 700 grame
-
frunze de spanac 250 grame
-
patrunjel fin tocat doua legaturi 2 bucati
-
tarhon fin tocat doua legaturi 2 bucati
-
sare piper dupa gust 1 bucati
-
capatîna mica de usturoi 1 bucati
-
zeama de lamâe 1lingura 1 bucati
sos verde cu usturoi : 0 comentarii