Detalii
Porti | 4 |
Timp | 75 |
Descriere spinare de crap impanata
Crapul se cresteaza paralel pe cele doua parti, de-a lungul spinarii si crestaturile se impaneaza cu slanina taiata felii.
Pestele impanat si sarat se asaza intr-un vas termorezistent, se adauga smantana si bucatile de unt deasupra, se da la cuptor 30-50 de minute, dupa marimea pestelui (este foarte bun si somnul).Partea de pe burta se poate folosi la ciorba.
Se serveste cu cartofi piure.
Pestele impanat si sarat se asaza intr-un vas termorezistent, se adauga smantana si bucatile de unt deasupra, se da la cuptor 30-50 de minute, dupa marimea pestelui (este foarte bun si somnul).Partea de pe burta se poate folosi la ciorba.
Se serveste cu cartofi piure.
Ingrediente reteta
-
spinare de crap 1000 grame
-
slanina afumata 20 grame
-
unt 100 grame
-
smantana 20 mililitri
spinare de crap impanata : 0 comentarii