Detalii
Porti | 3 |
Timp | 2 |
Descriere stavrizi cu sos ansoa
Morcovul,cartofii,ceapa intreaga curatata se pun la fiert cu sare in 1500ml apa.Dupa ce zarzavatul s-a inmuiat se scoate si in zeama ramasa se pun stavrizii fara capete si fara intestine.Se fierb la foc domol.Se scot,se aseaza pe un platou se decoreaza cu cartofii si cu morcovul si se lasa sa se raceasca.Se acopera cu sos ansoa(vezi reteta de mai sus) cu 1-2 ore inainte de a se servi si se presara deasupra patrunjel verde.In loc de stavrizi se pot folosi merlucius,scrumbii sau cod.
Ingrediente reteta
-
stavrizi 6 bucati
-
sos ansoua 6 linguri
-
morcov 1 bucati
-
cartofi 3 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
legatura de patrunjel verde 1 bucati
-
sare 5 grame
stavrizi cu sos ansoa : 0 comentarii