Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere stiuca cu rosii
Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga 1/2 pahar de supa (sau apa), sare, piper, 1/2 lingurita zahar si se lasa sa dea in clocot. Dupa aceea, se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se aseaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat.
Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20-30 minute.
Cind se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.
Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 20-30 minute.
Cind se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.
Ingrediente reteta
-
stiuca 750 grame
-
bulion 200 mililitri
-
ceapa 100 grame
-
unt 1 linguri
stiuca cu rosii : 0 comentarii