Stiuca cu sos de legume
- PescuitMania
- 02-06-2008
- 2569
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 50 |
Descriere stiuca cu sos de legume
Se curata si se spala pestele. Se firbe peste pt 10 min. Legumele se curta se taie bucati si se curata. Se fierb 25 min la foc mic pan acand sunt cam 70% facute. Se strecoara se paseaza si se adauga sosul de rosi sare si condimente. Se aseaza pestele intr-o tava unsa cu unt, se toarna sosul peste peste si se da la cuptor pentru 20-25 min la foc potrivit
Ingrediente reteta
-
stiuca 1000 grame
-
ceapa 1 bucati
-
Morcov 3 bucati
-
telina 1 bucati
-
suc rosii 200 mililitri
-
ulei 50 mililitri
-
dafin 2 bucati
stiuca cu sos de legume : 0 comentarii