Stiuca file cu maioneza

Detalii

Porti 8
Timp 80

Descriere stiuca file cu maioneza

Pestele se curata de solzi, i se taie capul,coada si aripioarele,se eviscereza,se spala sub jetul de apa,se zvinta cu un servet si se scot fileurile, se sareaza si se stropeste cu suc de lamâie, dupa care se lasa sa stea jumatate de ora. Fileurile se aplatizeaza cu batatorul de snitele, se tavalesc prin faina,ou, pesmet, se prajesc în ulei încins, se tin calde pe un platou si se stropesc cu suc de lamâie. Se prepara maioneza, se adauga mustarul , otetul, cele 3 oua fierte tari tocate, patrunjelul si tarhonul tocate fin. Se amesteca usor ca sa se omogenizeze. Sosul se aseza pe platou, astfel încât fileurile sa fie la mijloc.

Ingrediente reteta

  • stiuca 2000 grame
  • pesmet 250 grame
  • faina alba 100 grame
  • oua 3 bucati
  • ulei 250 mililitri
  • maioneza 700 grame
  • oua tari 3 bucati
  • patrunjel fin tocat 250 grame
  • tarhon 100 grame
  • mustar 100 grame
  • otet 25 mililitri
  • sare piper dupa gust 1 bucati

stiuca file cu maioneza : 7 comentarii

  • pe cris de ex e se poate pescui la cu momitor la fund la caras sau babusca daca este sovar trestii etc?

  • salaul se poate prinde bine si la porconiei

  • bine,bine...fir intins tuturor

  • cteno merge bine in perioada asta la buchet de viermusi si la bob de porumb preparat sa fie foarte dulce.probat de mine...!

  • dar ten-ul(cteno) in perioada asta mai rece aprilie mai, cum merge?

  • articolul mi se pare bun , cu exceptia salaului . nu nr. 1 este obletele parerea mea ,pt ca moare prea repede .
    ,caraselul este nr 1. acum primavara ,spun asta din experienta facuta acum o saptamina si cu ani buni in urma cu rez. f b. factorul important este temperatura apei . fir intins si paste fericit la toiti pescarii .

  • gabi,il luam si pe stefanpescaru si facem o verificare a articolului tau!vrei?!