Detalii
Porti | 4 |
Timp | 50 |
Descriere stiuca in sos
Se curata stiuca si se spala intr-un jet de apa rece apoi se sareaza si se lasa la rece 30 min.
Se fierbe apoi stiuca in apa cu : vin, legumele (curata si taiete bucatele),piper si sare dupa gust.
Pregatirea sosului pentru stiuca. Se toaca marunt caperele, patrunjelul si se amesteca cu ulei de masline. Cand stiuca este fierta , se dezoseaza si se aseaza intr-un vas. Turnati sosul peste si lasati-l sa stea putin pana se intrepatrunde in carne. Se serveste cu diverse garnituri.
Se fierbe apoi stiuca in apa cu : vin, legumele (curata si taiete bucatele),piper si sare dupa gust.
Pregatirea sosului pentru stiuca. Se toaca marunt caperele, patrunjelul si se amesteca cu ulei de masline. Cand stiuca este fierta , se dezoseaza si se aseaza intr-un vas. Turnati sosul peste si lasati-l sa stea putin pana se intrepatrunde in carne. Se serveste cu diverse garnituri.
Ingrediente reteta
-
stiuca 2 bucati
-
morcov 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
telina 1 bucati
-
vin rosu 200 mililitri
-
Ardei 2 bucati
-
patrunjel frunza 1 bucati
-
capere 200 grame
-
ulei masline 50 mililitri
stiuca in sos : 0 comentarii