Stiuca rasol

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere stiuca rasol

Se pune apa sa fiarba cu morcov, ceapa si telina. Cand legumele sunt fierte, se introduc bucatile de stiuca, sare, piper boabe, patrunjel tocat si unt. Se lasa sa fiarba. Cand stiuca este fiarta, se scoate din zeama, se asaza pe o farfurie mare, iar sosul care a ramas se ingroasa cu o felie de paine prajita sfaramata si apoi se adauga 2 linguri cu vin. Se serveste stiuca cu sos.

Ingrediente reteta

  • stiuca 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • telina 1 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • piper boabe 5 grame
  • sare 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • vin 2 linguri
  • felie paine prajita 1 bucati
  • unt 10 grame

stiuca rasol : 0 comentarii

Nu exista comentarii