Detalii
Porti | 6 |
Timp | 50 |
Descriere stiuca umpluta cu ciuperci
se curata carnea de pe peste, cu atentie sa nu se taie pielea, se scot oasele, se trece carnea de doua ori prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu ciupercile, condimentele, cu ceapa tocata marunt, care a fost calita intr-o tigaie. se fierb ouala, dar sa fie tari, si se coase burta stiucii(daca a fost taiata) cu o lingura se baga compozitia in pielea pestelui, si se incearca sa se aranjeze ouale(cojite) in asa fel incat sa fie inconjurate de compozitie. se coase la capat si se aseaza intr-o tava, in care se adaoga un sos din pasta de tomate, sare,piper negru, si cateva linguri de ulei, apa. se baga la cuptor,si din cand in cand se mai roteste tava. cand e gata, se toaca patrunjelul, si se presara pe deasupra.
Ingrediente reteta
-
stiuca 2 bucati
-
ciuperci 500 grame
-
oua 3 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
condimente 1 linguri
-
patrunjel 1 bucati
stiuca umpluta cu ciuperci : 0 comentarii