Detalii
Porti | 4 |
Timp | 50 |
Descriere stiuca umpluta la cuptor
Se curata pestele se eviscereaza si se sareaza. Se inmoiae painea in lapte, se taie marunt ceapa si se caleste putin in unt. Din miezul de paine impreuna cu ouale, stafidele sare si piper se face o compozitie cu care se umple pestele. Cine doreste mai poate sa puna si cateva legume(morcov , telina, cartof) taiaie marunt. Se da pestele la cuptor si se stropeste cu zeama de lamaie. Cand e gata se garniseste cu patrunjel.
Ingrediente reteta
-
Stiuca 1000 grame
-
Franzela 200 grame
-
lapte 150 mililitri
-
stafide 75 grame
-
oua 3 bucati
-
unt 50 grame
-
ulei 50 mililitri
-
ceapa 2 bucati
-
lamaie 1 bucati
stiuca umpluta la cuptor : 0 comentarii