- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Detalii
Porti | 5 |
Timp | 50 |
Descriere stiuca umpluta
1 kg. stiuca, o felie piine , 150 ml ulei, 2 oua, patrunjel verde, 2 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi
Se curata stiuca, se elimina cu atentie pielea aceasta va fi folosita pentru umplere.
Carnea se ia apoi de pe oase, se da prin masina de tocat impreuna cu piinea
Umplutura se amesteca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare.
Pielea se stoarce bine se lasa la uscat, apoi se umple cu tocatura de peste si se da forma unui peste.
Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi. Cind pestele este gata, se scoate se aseaza pe un platou si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti impreuna cu pestele.
Se curata stiuca, se elimina cu atentie pielea aceasta va fi folosita pentru umplere.
Carnea se ia apoi de pe oase, se da prin masina de tocat impreuna cu piinea
Umplutura se amesteca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare.
Pielea se stoarce bine se lasa la uscat, apoi se umple cu tocatura de peste si se da forma unui peste.
Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi. Cind pestele este gata, se scoate se aseaza pe un platou si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti impreuna cu pestele.
Ingrediente reteta
-
stiuca 1 bucati
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
stiuca umpluta : 0 comentarii