Stufat de morun cu ciuperci
- Scorpionul
- 15-03-2010
- 1457
- 0
Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere stufat de morun cu ciuperci
Se aleg ciuperci mai mici, se spala si se pun cu 1 lingura unt sa fiarba inabusite in apa ce o lasa ele. Se pun feliile de morun cu ceapa tocata intr-o cratita cu 1 lingura unt, pe foc mic, se se inabuse, acoperite cu capac, pana incep a se rumeni, apoi se adauga faina, vinul, apa, sare, piper si patrunjel verde tocat si se fierbe pana scade apa. Se aranjeaza pe o farfurie mare feliile de peste si intre ele se pun ciupercile si se serveste.
Ingrediente reteta
-
feli de morun 5 bucati
-
ciuperci 250 grame
-
unt 2 linguri
-
ceapa 1 bucati
-
faina 1 linguri
-
vin 100 mililitri
-
apa 100 mililitri
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
-
patrunjel verde 5 grame
stufat de morun cu ciuperci : 0 comentarii