Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere sufleu de peste
Se unge o forma în care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul, sa fie încalzit cînd punem sufleul. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Separat, se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si, cand compozitia s-a omogenizat bine, se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit, sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Dupa aproximativ 30 de minute, sufleul este gata. Se serveste din vasul în care a fost copt, cu sos de rosii.
Ingrediente reteta
-
peste fiert 1000 grame
-
faina 2 linguri
-
margarina 50 grame
-
lapte 250 mililitri
-
oua 5 bucati
-
cascaval ras 100 grame
sufleu de peste : 0 comentarii