Sufleu de peste

Detalii

Porti 5
Timp 2

Descriere sufleu de peste

Pestele curatat si spalat se fierbe in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se trece prin masina de tocat carne. Se amesteca cu verdeata tocata si se incorporeaza in sosul alb preparat din lapte, faina, unt. In compozitia obtinuta se amesteca pe rand cascavalul ras, galbenusele, piperul, dupa gust sarea, si albusele batute spuma. Compozitia se toarna intro tipsie unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace . Se serveste cald cu smantana sau cu garnitura de salata verde. Succes.

Ingrediente reteta

  • peste(macrou/sardele fara cap) 500 grame
  • patrunjel 20 grame
  • piper 3 grame
  • faina 150 grame
  • lapte 300 mililitri
  • sare 3 grame
  • unt 50 grame
  • cascaval 100 grame

sufleu de peste : 6 comentarii

  • se fac si in tara ,se gasesc la [email protected] .,de 20 gr cu flotabilitate mare si ,posibilitatea sa fie aruncate la distante destil de marii nu se sparg .

  • e scurt pentru ca e un rezumat din articolul din
    aventuri la pescuit din 21 iulie 2010. :)))

  • cele mari au 15 grame dar eu folosesc mai mult pluta care o echilibrez cu apa.pe firul principal pun o alica de 0,5 grame.

  • nu-i rau articolul, dar cam scurt, oricum bravo, saptamana viitoare daca am timp o sa postez si eu macar unul.

  • thx, asta nu o stiam...

  • frumos articol pentru agataturi este o idee buna de cate grame sunt an poza se vad mari fir antins sa ai