Sufleu de salau

Detalii

Porti 1
Timp 2

Descriere sufleu de salau

Se fierbe salaul, se scot oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din: unt, faina, si lapte sau zeama in care a fiert pestele.Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se adauga 3 galbenusuri, zeama de lamaie, cascavalul ras pe razitoare mica si albusurile batute spuma. Se pun intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, fileurile de salau, se toarna sosul, se presara cascaval ras, si se introduce in cuptor sa se coaca. Se serveste imediat ce e gata. Se pune in cuptor cu 40 minute inainte de a servi.

Ingrediente reteta

  • salau 1 bucati
  • faina 2 linguri
  • lamaie 1 bucati
  • unt 60 grame
  • cascaval 200 grame
  • lapte 300 mililitri
  • oua 3 bucati

sufleu de salau : 0 comentarii

Nu exista comentarii