Sufleu de salau
- Scorpionul
- 07-03-2010
- 1362
- 0
Detalii
Porti | 1 |
Timp | 2 |
Descriere sufleu de salau
Se fierbe salaul, se scot oasele, se desface carnea in fileuri. Se prepara sosul alb din: unt, faina, si lapte sau zeama in care a fiert pestele.Se amesteca pe foc pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se adauga 3 galbenusuri, zeama de lamaie, cascavalul ras pe razitoare mica si albusurile batute spuma. Se pun intr-un vas de sticla incasabila, uns cu unt, fileurile de salau, se toarna sosul, se presara cascaval ras, si se introduce in cuptor sa se coaca. Se serveste imediat ce e gata. Se pune in cuptor cu 40 minute inainte de a servi.
Ingrediente reteta
-
salau 1 bucati
-
faina 2 linguri
-
lamaie 1 bucati
-
unt 60 grame
-
cascaval 200 grame
-
lapte 300 mililitri
-
oua 3 bucati
sufleu de salau : 0 comentarii