Detalii
Porti | 3 |
Timp | 40 |
Descriere sufleu de ton
Se fierb pastele careva minute si se scurg. Se soteaza ceapa si usturoiul, se adauga boiaua, pestele bine scurs, mazarea si 100grame de branza rasa. Amestecand usor se adauga si sucul de rosii, pastele se omogenizeaza amestecul. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si tapetata , se presara restul de branza deasupra si se coace in cuptorul incins circa 20minute, pana se rumeneste si face o crusta
Ingrediente reteta
-
peste (dupa preferinte orice fel) 250 grame
-
ton din conserva 400 grame
-
suc de rosii 200 mililitri
-
ceapa alba 1 bucati
-
boia iute(un varf de cutit) 2 grame
-
catei de usturoi 2 bucati
-
mazare 200 grame
-
branza cedar rasa 250 grame
-
paste fainoase 200 grame
sufleu de ton : 0 comentarii