Detalii
Porti | 6 |
Timp | 60 |
Descriere supa crema de peste cu iaurt
In 2.5 litri de apa se pun la fiert legumele mai putin ceapa, impreuna cu jumatate din file-ul de peste, sare si piper. Se fierb la foc mic cca. 30 min. Se caleste f putin ceapa cu putin ulei si se pune in supa. Se lasa pana legumele si peste sunt fierte. Se scurge apoi zeama si se paseaza cu un blender. Pasta obtinuta se dilueaza cu zeama pana cand se obtine o crema mai subtire. Cealalta jumatate de peste se prajeste in ulei in bucatele mici, si se adauga la final in crema obtinuta. Se adauga iaurt si lamaie dupa gust.
Ingrediente reteta
-
file peste 500 grame
-
Morcov 3 bucati
-
telina 1 bucati
-
Pastarnac 2 bucati
-
Ceapa 2 bucati
-
cartofi 4 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
ulei 100 mililitri
-
Iaurt 400 grame
supa crema de peste cu iaurt : 0 comentarii