Supa crema de raci
- georgegica
- 12-12-2009
- 1572
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 45 |
Descriere supa crema de raci
Racii se prajesc cu un strop de ulei timp de 5 min, dupa care se separa carnea de restul carapacei. In alt vas se pun la calit, la foc mic, restul de ulei cu prazul si ceapa taiate marunt,rosiile decojite taiate cubulete, orezul si foaia de dafin. Resturile de carapace de la raci nu se arunca, ci se piseaza intr-o piula pentru usturoi si se adauga la amestecul de legume de pe foc.Se adauga apa sise lasa la foc mic timp de 25 min. Dupa ce a fiert, se trece prin mixer si apoi prin sita, sa se elimine impuritatile. Carnea de rac se toaca marunt si se pune peste crema, in farfurie.Va doresc POFTA BUNA.
Ingrediente reteta
-
legaturi de praz 2 bucati
-
ceapa 1 bucati
-
morcovi 2 bucati
-
rosii 4 bucati
-
raci 500 grame
-
orez 100 grame
-
foaie de dafin 1 bucati
-
apa 1000 mililitri
-
ulei 100 mililitri
-
sare piper dupa gust 1 bucati
supa crema de raci : 0 comentarii