Detalii
Porti | 2 |
Timp | 45 |
Descriere supa de peste
Se curata pestele, se cresteaza oasele si se transeaza in felii late de 2-3 degete. Cartofii se taie in cuburi, ceapa se toaca marunt, ardeiul gras se taie in felii, usturoiul se zdrobeste.
Se caleste ceapa, se condimenteaza cu boia si se adauga ardeiul gras, sare si usturoi, se adauga 400 ml apa si se fierbe 10 minute. Se adauga cartofii si cand acestia sunt aproape fierti, se pun in supa bucatile de peste. Se mai fierbe catva timp fara a se amesteca pentru ca pestele sa nu se sfarame.
Se serveste separat cu ardei iute tocat si sarat.
Se caleste ceapa, se condimenteaza cu boia si se adauga ardeiul gras, sare si usturoi, se adauga 400 ml apa si se fierbe 10 minute. Se adauga cartofii si cand acestia sunt aproape fierti, se pun in supa bucatile de peste. Se mai fierbe catva timp fara a se amesteca pentru ca pestele sa nu se sfarame.
Se serveste separat cu ardei iute tocat si sarat.
Ingrediente reteta
-
peste 500 grame
-
ceapa rosie 1 bucati
-
usturoi catel 1 bucati
-
boia 10 grame
-
ardei gras 1 bucati
-
cartofi 2 bucati
supa de peste : 0 comentarii