Surimi pane umpluti
- Scorpionul
- 29-03-2010
- 3612
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 1 |
Descriere surimi pane umpluti
Umplutura: Creierul spalat foarte bine, se fierbe 10 minute in apa cu sare. Clatesc, las la scurs 5 minute, incorporez un ou, condimentez.
Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in prealabil incins.Scot rulourile pe un servet de hartie.Mai trec o data rulourile prin ou,apoi prin mac si prajesc inca o data uniform. Servim la aperitiv
Desfac rulourile de surimi,astern un strat da creier,rulez, trec prin faina si ou, prajesc uniform in uleiul in prealabil incins.Scot rulourile pe un servet de hartie.Mai trec o data rulourile prin ou,apoi prin mac si prajesc inca o data uniform. Servim la aperitiv
Ingrediente reteta
-
surimi 6 bucati
-
creier porc 50 grame
-
oua 2 bucati
-
faina 100 grame
-
mac 3 linguri
-
sare 5 grame
-
piper 5 grame
surimi pane umpluti : 0 comentarii