Detalii
Porti | 3 |
Timp | 30 |
Descriere tocana de crap
se curata spalam zvantam si dam un praf de sare.ceapa o tocam marunt si o calim cu ulei. stingem cu bulionul cu apa adaugam si boiaiaua sare si piper.asezam bucatile de peste in sos si fierbem cu capac cam 20 minute.inainte de a o lua de pe foc adaugam smantana si mai lasam sa dea in colocot.
Ingrediente reteta
-
smantana 200 grame
-
crap 2000 grame
-
ceapa 500 grame
-
ulei 150 mililitri
-
bulion de rosii 100 grame
-
boia dulce 10 grame
-
sare ,piper 10 grame
da ma este un articol f reusit ...nu toi sunt destepti ca voi aia care va da ti rotunzi pe site.....sunte ti pescarii p...li
ms de sfat, sa vad ce pregatesc pt luna aceasta...
@roky ignora "sfaturile" ,continua ca o zici bine!cite o data si eu sunt circotasi..macar am bunul simt si i mi cer scuze.."meseriasii" sa se abtina!(im i place sa pescuiesc la salau.e pestele ,preferat.)(pesc numai in dunare.)
bai baboier bine ca te dai tu destept.sau mai vazut pescari grozavi al de tine
este permisa, poate ai citit gresit
felicitari pentru articol!
am citit din monotorul oficial,ca este interzis folosirea ancorei la pescuitul cu pestisor viu.
poate,ca nu am inteles bine,voi ce stit despre asta?
fir intins!
pluta de ajuta sa tii momeala deasupra vegetatiei si a structurilor submerse...astfel eviti agatatorile, si numai esti nevoit sa dai cu plumb ,,la sacrificiu''
frate nu stiu cine ar mai folosi pluta,cand observ ca mai toata lumea fuge de a se uita la pluta si foloseste pescuitul la lanseta in general,e vorba de comoditate cred,oricum misto articol,bafta,tine-o tot asa
un articol foarte frumos!
bravo !
mi e mi a placut articolul !