Detalii
Porti | 4 |
Timp | 2 |
Descriere tocana de peste
Ceapa se taie marunt si se caleste in untdelemn.Se adauga cartofii taiati cuburi mici,rosiile si ardeii taiati in felii si 200 ml apa.Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape gata se adauga pestele taiat bucati,sare piper si patrunjel.Se serveste fierbinte cu smantana.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
ceapa 3 bucati
-
faina 30 grame
-
cartofi 6 bucati
-
rosii 6 bucati
-
ardei grasi 6 bucati
-
patrunjel verde 1 bucati
-
untdelemn 100 mililitri
-
sare,piper 10 grame
-
smantana 200 grame
am vrut sa zic,ca sunt mai nou
eu sunt mai noi pe la aceste forumuri si nu am vazut pana acum comentariile dar pentru baiatul cu luciul apei sa stie dar probabil a aflat pana acum ca,luciul apei inseamna suprafata apei.oricum cand te mai intereseaza ceva da un search pe google,gasesti cam tot ce te intereseaza
va rog mai multe poze sau filmulete cu forface ca sa invatam si noi astea incepatorii
sunt mai fraierica si ma informez si eu de unde pot tot aud (luciu de apa) cu ce se mananca?
se poate posta o linie cu care se da intre ape ? ca nu le am mai deloc cu pescuitul dar pasiunea e ff mare