Detalii
Porti | 5 |
Timp | 90 |
Descriere tocana de peste
Pestele se curata si se taie bucati. Bucatile se sareaza, se presara cu putina boia de ardei, apoi se pun in cratita peste ceapa taiata si prajita in ulei.
Se adauga pasta de rosii, se lasa pestele sa se rumeneasca putin, apoi totul se stinge cu vin si cu un pahar cu apa. Deasupra se aseaza rosiile, apoi cratita se introduce in cuptor. Se lasa sa fiarba incet aproximativ 40 minute si se serveste impreuna cu zeama scazuta.
Se adauga pasta de rosii, se lasa pestele sa se rumeneasca putin, apoi totul se stinge cu vin si cu un pahar cu apa. Deasupra se aseaza rosiile, apoi cratita se introduce in cuptor. Se lasa sa fiarba incet aproximativ 40 minute si se serveste impreuna cu zeama scazuta.
Ingrediente reteta
-
crap 1000 grame
-
boia de ardei 1 linguri
-
vin alb demisec 100 mililitri
-
ceapa 750 grame
-
pasta de rosii 1 linguri
-
ulei 100 mililitri
-
rosii (mijlocii) 5 bucati
tocana de peste : 0 comentarii