Detalii
Porti | 5 |
Timp | 60 |
Descriere tocanita de peste
Se curata ceapa, se taie cubulete mici si se pune la calit in ulei.Se caleste pana cand ceapa devine aurie.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute.
Dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa, adaugam delikatul, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. Lasam la foc mic fara a mesteca o jumatate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau paste.
Intre timp spalam pestele, il taiem bucati. Sucul de lamaie amestecam cu otetul de mere.
Bucatile de peste le trecem prin otet cu lamaie,le saram, piperam si dam cu boia.
Astfel pregatit pestele il punem peste ceapa calita aproximativ zece minute.
Dupa ce s-a patruns putin pestele, acoperim cu apa, adaugam delikatul, rosiile decojite si macinate sau tocate marunt. Lasam la foc mic fara a mesteca o jumatate de ora.
Se serveste cu cartofi natur sau paste.
Ingrediente reteta
-
peste 1000 grame
-
ceapa 3 bucati
-
lamaie 1 bucati
-
boia 50 grame
-
rosii 2 bucati
-
otet de mere 3 linguri
-
delikat 1 linguri
-
ulei 100 mililitri
tocanita de peste : 0 comentarii