Detalii
Porti | 6 |
Timp | 45 |
Descriere ton cu usturoi si verdeata
Tonul congelat se portioneaza in 6 bucati de aproximativ 200 gr fiecare si se unge fiecare bucata cu putin ulei de masline, pe ambele parti.
Patrunjelul se toaca marunt, iar untul se topeste la bain-marie.
Bucatile de peste se sareaza, se pipereaza si apoi se tavalesc intai prin untul topit, apoi prin patrunjelul tocat.
Se impacheteaza fiecare bucata in folie de aluminiu si se pune intr-o tava mare, la cuptorul incins, timp de 20 minute.
Se serveste cu sote de legume.
Patrunjelul se toaca marunt, iar untul se topeste la bain-marie.
Bucatile de peste se sareaza, se pipereaza si apoi se tavalesc intai prin untul topit, apoi prin patrunjelul tocat.
Se impacheteaza fiecare bucata in folie de aluminiu si se pune intr-o tava mare, la cuptorul incins, timp de 20 minute.
Se serveste cu sote de legume.
Ingrediente reteta
-
ton congelat 1200 grame
-
ulei de masline 3 linguri
-
unt 100 grame
-
catei de usturoi 4 bucati
-
patrunjel verde - legatura 3 bucati
ton cu usturoi si verdeata : 0 comentarii