Detalii
Porti | 4 |
Timp | 60 |
Descriere ton la cuptor cu legume
va propun o reteta destul de simpla si numai buna pt aceasta perioada a anului.
Tonul se scoate de la congelator cu 5 ore inainte.
Cum se prepara reteta: se curãþã legumele (ceapa, morcovii, cartofii, telina) si se spalã apoi se taie în cubuleþe sau alte forme.
Se pun aceste legume într-o tigaie se pune putin ulei ºi se cãlesc la foc mic 10-15 minute.
Se pun apoi legumele intr-un vas de Yena se aseaza peste acestea tonul (poate fi taiat in bucati mai mici), se pun pe deasupra roºiile taiate rondele si se condimenteaza dupa gust
Se pune vasul la cuptor, la foc mic, cam 30-40 de minute pana ce legumele sunt facute si pestele este rumenit.
Pofta mare!
Tonul se scoate de la congelator cu 5 ore inainte.
Cum se prepara reteta: se curãþã legumele (ceapa, morcovii, cartofii, telina) si se spalã apoi se taie în cubuleþe sau alte forme.
Se pun aceste legume într-o tigaie se pune putin ulei ºi se cãlesc la foc mic 10-15 minute.
Se pun apoi legumele intr-un vas de Yena se aseaza peste acestea tonul (poate fi taiat in bucati mai mici), se pun pe deasupra roºiile taiate rondele si se condimenteaza dupa gust
Se pune vasul la cuptor, la foc mic, cam 30-40 de minute pana ce legumele sunt facute si pestele este rumenit.
Pofta mare!
Ingrediente reteta
-
ton congelat 1000 grame
-
morcovi 3 bucati
-
ceapa 2 bucati
-
rosi 5 bucati
-
telina 1 bucati
-
cartofi 5 bucati
-
ulei 100 mililitri
ton la cuptor cu legume : 0 comentarii