Zacusca de nisetru
- Scorpionul
- 15-03-2010
- 1530
- 0
Detalii
Porti | 6 |
Timp | 2 |
Descriere zacusca de nisetru
Se opareste pestele, se rade de solzi, apoi se taie felii, se presara cu sare si se lasa sa se scurga. Se dau bucatile prin faina si se prajesc in ulei. Se fierb rosiile si se dau prin sita. Se taie ceapa foarte subtire si se caleste in ulei, se adauga sosul de rosii, morcovul fiert inainte si taiat felii, condimentele si maslinele. Se opareste arpagicul curata si se prajeste in ulei. Se amesteca cu sosul de rosii, se adauga bucatiile de peste, vinul se lasa sa fiarba descoperit. Cand este gata se stropeste cu zeama de lamaie. Dupa ce s-a racit se aseaza pe o farfurie mare si se garniseste cu felii de lamaie.
Ingrediente reteta
-
nisetru 1000 grame
-
ulei 150 mililitri
-
morcov 1 bucati
-
masline 10 bucati
-
capere 5 bucati
-
foi dafin 2 bucati
-
boabe ienibahar 6 bucati
-
rosii 6 bucati
-
arpagic 100 grame
-
ceapa 1 bucati
-
vin 100 mililitri
-
boabe piper 5 grame
-
sare 5 grame
-
faina 100 grame
zacusca de nisetru : 0 comentarii