Zacusca de peste
- PescuitMania
- 07-10-2008
- 6517
- 0
Detalii
Porti | 12 |
Timp | 180 |
Descriere zacusca de peste
Zacusca de peste se prepara astfel:
Se fierbe pestele si se dezoseaza. Se poate folosi atat peste slab cat si peste gras dupa preferinte. Dupa fierbere se da prin masina.
Gogosari sau ardei se curata si se coc si se dau prin masina de tocat.
Intr-un vas se pune ulei si se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina). Se adauga apoi putina apa, si se inabusa, dupa care se adauga gogosarii copti curatati , pestele fiert si in final sucul de rosii (se poate folosi bulion).
Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se da la foc mediu pana se ridica uleiul. Zacusca se pune in borcane si se sterilizeaza.
Se fierbe pestele si se dezoseaza. Se poate folosi atat peste slab cat si peste gras dupa preferinte. Dupa fierbere se da prin masina.
Gogosari sau ardei se curata si se coc si se dau prin masina de tocat.
Intr-un vas se pune ulei si se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina). Se adauga apoi putina apa, si se inabusa, dupa care se adauga gogosarii copti curatati , pestele fiert si in final sucul de rosii (se poate folosi bulion).
Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se da la foc mediu pana se ridica uleiul. Zacusca se pune in borcane si se sterilizeaza.
Ingrediente reteta
-
peste file 2000 grame
-
rosi 3500 grame
-
ardei capia saugogosari copti 3000 grame
-
morcovi 1500 grame
-
ceapa 1000 grame
-
ulei 500 mililitri
zacusca de peste : 0 comentarii