Retete nada si momeli

Învață cum sa iți faci acasă propriile rețete de nada si momeala pentru o partida de succes. Cauta reteta de nada potrivita pentru fiecare tip de peste.

Cauta in Retete nada si momeli

Nada pelete

se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 3615
  • 0
  • 1

Mamaliga pentru carlig

Acest tip de mamaliga se prepara fara fierbere.Se bat ouale intr-un vas.Se adauga faina de malai, si se amesteca bine pana ajunge o pasta consistenta.Se pun 1-2 plicuri de zahar vanilat.Este recomandat si putin ulei de floarea-soarelui pentru ca mamaliga sa nu fie lipicioasa si sa fie mai atractiva. ... mai mult

  • 17-05-2010
  • 5304
  • 0
  • 2

Nada pt.momitor crap

intr-o galeata mai mare se pune mixul de crap,il gasiti la unguri,apois eamesteca cu apa dar atentie aroma o adaugati in nada. ... mai mult

  • 14-05-2010
  • 4047
  • 0
  • 0

Nade

O nada de succes in Romania este Benzar Mix. Se gaseste pe piata in 13 variante, pentru diferite specii de pesti si este produsa dupa retetele multiplului campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar. Pentru pescarii care nu cunosc acesta nada, iata cateva tipuri : Benzar Mix Crap - Caras : nada pentru crap si caras, cu o puternica aroma de lamaie si portocala. Are o eficacitate marita primavara, cand temperatura apei este sub 15 grade C Benzar Mix Special Platica : la baza nadei sta ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 5539
  • 0
  • 3

Nada caras,crap

Intr-o cutie cilindrica de plastic de cca 400 ml ( din cele de marinata macrou ) se pune 1 1/2 ceasca medie de faina de porumb si una de grau. Se omogenizeaza si se adauga apa treptat pana se face precum un terci ceva mai apos. Se pune apoi aroma. Daca este lichida atunci se va pune ceva mai putina apa. Se lasa 1/2 ore pentru transferul aromelor si se amesteca iarasi. Se dau pe centrul capacului 4-6 gauri pe un cerc avand diametrul de 2-3 cm . Vasul cu capac se va pune in cuptorul cu microunde ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 6981
  • 0
  • 10

Pt.somn

carnea se pune intr-un sac mai mic care are gauri multe si se amesteca cu scoicile,apoii legam la gura si il aruncam in apa,este o metoda locala care dupa lasarea sarii da rezultate,daca aruncam exact langa nada. ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 8759
  • 0
  • 4

Nada albitura

se amesteca nada bell-cu viermusi apoi cu faina de peste,din cand in cand mai turbam si apa,vreau sa mentionez faptul ca nada bell este o nada noua pentru albitura produsa de ungurii. ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 3969
  • 0
  • 0

Nada caras

este o nada menita pentru pescuitul carassului,ramele se toaca marunt,un lucru nu prea placut,apoi mamaliga se marunteste si se anesteca cu faina de peste si cu restul,ultima data se pune cate un pic de apa pentru a obtine un rezultat bun. ... mai mult

  • 05-05-2010
  • 2670
  • 0
  • 1

Nada

se amesteca intr-o galeata mixul apoi se amesteca si celelalte ingrediente pe rand. ... mai mult

  • 04-05-2010
  • 2187
  • 0
  • 2

Nada primavara

Mod de preparare: Se pune apa la fiert odata cu sofranul, timp in care se mixeaza foarte bine malaiul, faina si zaharul. Cand fierbe apa se toarna toata compozitia mixta, se lasa sa clocoteasca 10 secunde, dupa care se amesteca foarte bine cel putin 3 minute continuu. Se rastoarna pe un fund de lemn si se lasa sa se raceasca. Cand aproape s-a racit se framanta foarte bine si se amesteca cu atractantii, arome, etc. Se poate folosi pe momitor in amestec cu srot de floarea soarelui, ... mai mult

  • 03-05-2010
  • 5017
  • 0
  • 0

Mamaliga crap cu vanilie

mamaliga se rupe bucati si se amesteca cu faina de peste si cu laptele de porumb,aroma se pune ultima pentru a avea o putere de atractie mai mare ... mai mult

  • 03-05-2010
  • 4017
  • 0
  • 1

Piept de pui la guvide

Se foloseste piept de pui si atat. Trebuie incercat. ... mai mult

  • 02-05-2010
  • 3010
  • 0
  • 0

Momeala naditor

se pune apa la fiert in jur de 2 litri si cand incepe sa fiarba se adauga cate putin faina de malai,se amestece tot timpul,din cand in cand se adauga faina de grau dar numai cate putin presarata.cand este gata se lipeste foarte bine pe lingura cu care sa amestecat.la final se adauga scortisoara si pesmetul,se amesteca foarte bine pana devine foarte consistenta.este foarte buna pentru naditor ,nu cade dupa primele aruncari. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3126
  • 0
  • 0

nada de crap

Sensansul 3000 se amesteca intr-o galeata mare cu hemply CRAP ,APOI treptat punem cate putin din fiecare aditiv inclusiv apa pana se amsteca bine si se omogenizeaza. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3122
  • 0
  • 2

miez pentru oblete

miezul de apine daca verti si colorat,se ameste putin cu o aroma de valilie apoi il faceti bilute mici cat sa intre intr-un av de 12-14. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1357
  • 0
  • 0

Nada de durata

nada se face foarte simplu se amesteca toate ingredientele ,cu apa ,apoi se fa cbulgari mari mari si se arunca in apa,peste 1-2 zile va fi numai bine de pescuit. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1948
  • 0
  • 0

Nada 300 gr.

se amesteca mixul cu aroma si cu apa,apoi se pune si ceva aditiv daca doriti daca vreti sa mariti cantitatea de nada maritii toate gramajele. ... mai mult

  • 29-04-2010
  • 1352
  • 0
  • 0

Nada pentru ciprinide

Se prajesc(putin) semintele de floarea soarelui,canepa,mei si susan.Apoi se dau prin masina de macinat. Se macina si biscuitii si fulgii de porumb cu miere. Se pune tot ceea ce a fost macinat impreuna cu restul ingredientelor. Adaugati apa in nada din locul in care pescuiti si lasati aprox 15 min ca nada sa-si traga apa.Puteti adauga diverse esente dupa preferinte (capsuni,vanilie). Fir intins! ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 7698
  • 0
  • 0