pot spune ca poate fi folosita atat ca nada daca ramane mai moale dupa fierbere sau ca momeala daca o facem mai tare . Se pune apa intr-n vas si da la foc pana da in clocot apoi se aduga mestecul de malai si faina alba se mesteca , se lasa la foc mic si se mesteca pana se obtine o mamaliga tare . Se da jos de pe foc se rastoarna pe un prosop se lasa la racit . Cand este aproape racita iau o cutiuta de vermusi colorati ( am folosit si pe cei care trecusera de stadiul de larva ) si ii amestec cu mamaliga obtinuta . Se amesteca pana se obtine o pasta uniform amestecata si cu cele doua ingrediente . Se pune la frigider si se foloseste taiata patratele sau pe momitor . La amestecare ai senzatii ciudate dar trec repede . Fir intins !
ori de cite ori citesc despre prepararea nadelor nici odata nu se toate detaliile despre prepararea lor se dau numai cu jumatati de masura si te fac sa nu intelegi mai nimic precum articolele de mai sus.eu asa stiu daca tot spun despre o nada o fac sa se inteleaga ceva .ca de exemplu daca se fierbe la foc redus ,daca este necesar un anumit timp de fierbere tot ce se pune in nada ,cantitatile etc,etc ma scuzati daca am gresit cu ceva dar asa e logic .ca sunt unii care sunt abia la inceput in al pescuitului eu va doresc un an cu inpliniri si capturi dintre cele mai frumoase si fir intins
ori de cite ori citesc despre prepararea nadelor nici odata nu se toate detaliile despre prepararea lor se dau numai cu jumatati de masura si te fac sa nu intelegi mai nimic precum articolele de mai sus.eu asa stiu daca tot spun despre o nada o fac sa se inteleaga ceva .ca de exemplu daca se fierbe la foc redus ,daca este necesar un anumit timp de fierbere tot ce se pune in nada ,cantitatile etc,etc ma scuzati daca am gresit cu ceva dar asa e logic .ca sunt unii care sunt abia la inceput in al pescuitului eu va doresc un an cu inpliniri si capturi dintre cele mai frumoase si fir intins