momeala la pluta

  • G.T.
  • 28-06-2009
  • 12752
  • 0
Share

Descriere - momeala la pluta

se pune apa intr-un recipient iar apoi se adauga faina,turnandu-se in ploaie si amestecand continu pana se obtine o pasta lipicioasa la care se adauga un ou batut si siropul de zmeura sau trandafir.se amesteca in continuare pana ce se obtine un aluat de consistenta slaba si lipicios.aluatul se pune intr-o cutie si se pune pe ac cu ajutorul unui betigas sau cu o seringa printr-un procedeu de rotire imprejurul carligului.se foloseste numai la undita cu pluta si cere o anumita dexterioritate in a intepa la timp.fire intinse.

Ingrediente

  • apa 100 ml
  • faina de grau 300 gr
  • sirop concentrat de zmeura sau de trandafir 10 ml

Specii de Pești

  • Babusca
  • Caras
  • Chefal
  • Crap
  • Cteno
  • Oblete
  • Rosioara

momeala la pluta : 0 comentarii

Nu exista comentarii