se pun la fiert cartofi in apa cu zaharul si esenta de vanilie.intr-o galeata se amesteca porumbul dulce,uscat,mazarea si peletele.dupa ce au fiert foarte bine cartofi se scot din apa si se paseaza impreuna cu ouale cu tot cu coaja,iar apoi se pun inapoi in apa cu zahar si esenta impeuna cu amestecul din pelete mazare si porumb.se lasa 5 minute la fiert iar apoi se adauga treptat malaiu si arpacas pana cand nada ajunge la consistenta dorita.aceasta reteta este proprie la randul meu amestecand cateva retete de pe acest site intr-un final aceasta din urma dand cel mai mare randament.FIR INTINS
patratica de mamaliga:se pune in ceun cantitati egale de apa si malai se fierbe 20 min la foc mic mestecat des poti folosi si putina faina.malaiul cernut. se scoate pe o laveta ,prosop umed si se stringe ca o mongiuta sa nuprinda coaja.simplu si bun.
abia m-am intors din tara si vreau sa merg peste 2 sapt vre-o 2 zile
daca ai chef vb
si ne vedem
alin balta e in varde
cu plata
e 100 dk 24 de h
eu nu am fost inca dar am auzit ca sa luat la 20 kg
crap
se poate nadi cu asa ceva pe dunare??
app alin unde esti in dk? eu sunt in suedia
asta e pt momit? si in carlig ce pun?
ok si nada aia e pentru momaie,,nu? sau doarpt nadit locul??
costelino..unde e balta asta..ca si eu sunt in danemarca...???
costelino dai cu porumb de conserva din ala pentru salate
patratica de mamaliga:se pune in ceun cantitati egale de apa si malai se fierbe 20 min la foc mic mestecat des poti folosi si putina faina.malaiul cernut. se scoate pe o laveta ,prosop umed si se stringe ca o mongiuta sa nuprinda coaja.simplu si bun.
eu lucrez in danemarca si astia nu gasesc nimic pentru crap aici am descoperit un lac si au crapi in el vreau si eu o reteta mai simpla si buna