In primul rind se fierbe porumbul cu aprox. 4 degete(in prealabil s a spalat, si griul la fel) cind aproape se sparg boabele de porumb se pune griul.Dupa ce s au fiert se pun intr un lighean si se pune aroma (eu pun un sfert si cind pun griul la fiert si restul la sfirsit) .se lasa la racit si se mai mesteca din cind in cind.Acum sint 2 variante : ori se pun de acasa ground baitsul si peletele si mixul ori pe balta.Eu prefer acasa cind apa e calduta k toate sa se combine bine.Fir intins si stima!
Ingrediente
pelete -6mm-carp zoom 1000 gr
groundbaits-Carp zoom 1000 gr
Aroma Sensa capsuni 100 ml
Mix (griu, porumb, cinepa,boilesuri sfarimate-capsuni,pelete sfarimate) 1000 gr
e greu sa te exprimi k la carte dar pina la urma nu e asa greu se fierbe porumbul se pune griul mai la sfirsit .se iau de pe foc si se pune aroma,groundbaitsul si mixul.ce e asa greu?fir intins
nu-i mai bine sa scrii reteta pe intelesul tuturor, sa nu mai vedem sageti, ca pana la urma toti avem acelasi scop. respect bunele intentii, si sa avem fir intins.
e greu sa te exprimi k la carte dar pina la urma nu e asa greu se fierbe porumbul se pune griul mai la sfirsit .se iau de pe foc si se pune aroma,groundbaitsul si mixul.ce e asa greu?fir intins
nu-i mai bine sa scrii reteta pe intelesul tuturor, sa nu mai vedem sageti, ca pana la urma toti avem acelasi scop. respect bunele intentii, si sa avem fir intins.
ba da...numai k eu propun si cu capul.de k sa fiu mai inteles pui la fiert toata mina si cu capul.ii da un gust mai aparte
nu am intzeles nimic din reteta de mai sus
fi ma clar
ex pun la fiert cu aproximativ 4 degete
nu e mai bine toata mina !!!!! glumeam