- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
Descriere - Nada cu aroma de capsuna
se amesteca toate in afara de zaina se fierb si se omoganizeaza(ca pe mamaliga).dupa ce se racesc se amesteca cu faina ptr a se lega si a deveni mai tare.Se foloseste in bulgari (nada), umplutura prt bombe si pe arc.Fir intins!Ingrediente
-
tarate porumb 1000 gr
-
nada crap din comert 1000 gr
-
malai 1000 gr
-
zahar vanilat 150 gr
-
esenta capsuna 50 ml
-
faina 1000 gr
Specii de Pești
- Babusca
- Caras
- Crap
- Cteno
- Fitofag
- Novac
- Oblete
- Platica
- Rosioara
Nada cu aroma de capsuna : 3 comentarii
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
din cate stiu eu orice nada are are un gust de ceva (vanile, capsuni orice acolo)....specifica te rog nada care la tine a dat rezultat in aceasta reteta.
te rog mult sa-mi spui cum se numeste "nada crap" din comert!in august am dat cu nada "mara",tot in amestec,si a fost destul de bine.
cum se numea cartea asta ...ca am uitat!?