nada pescuit

Share

Descriere - nada pescuit

Intr-un vas de 2 litri punem un pumn de faina si punem peste ea treptat, treptat apa, pana obtinem un fel de terci subtire care ajunge pana la jumatatea vasului. Adaugam un praf de sare, unul de zahar, putin vin si niste stafide pisate sau altceva dulce-acrisor (fructe confiate). Peste toate acestea adaugam malai putin cate putin (un pumn sau doi de malai) si lasam sa fiarba bine la foc domol cca. o jumatate de ora. Mamaliga obtinuta dupa fierbere o modelam sub forma de sfere (2-3-4) si o introducem intr-un ciorap de dama fierband-o pentru a doua oara timp de o ora. Restul depinde voi si cat de ahtiati vor fi pestii dupa aceasta mamaliga “bahica”.

Ingrediente

  • faina malai 1000 gr
  • faina grau 300 gr
  • stafide 100 gr

Specii de Pești

  • Caras

nada pescuit : 0 comentarii

Nu exista comentarii