- Activitati
- Despre pescuit
- Anunturi
- Discutii
- Utile
nada simpla
- Scorpionul
- 06-03-2010
- 2976
- 0
Descriere - nada simpla
Se fierbe arpacasul intrun recipient, iar in apa in care acesta fierbe se adauga esenta de rom sau vanilie. Semintele de canepa se prajesc si se macina. Intr-un alt recipient fierbem orezul. Faina rezultata din canepa se amesteca cu malaiul si faina alba intr-un recipient uscat, peste care se adauga apoi putin din arpacasul fiert si orezul fiert tot, restul arpacasului pastrandul drept momeala, apoi se adauga apa, in care a fiert arpacasul sau orezul de preferinta, pana se obtine un amestec bun pentru a putea face bulgari de nada . Eu folosesc orezul in locul viermilor fierti. Succes . Fire intinse in 2010 tuturor.Ingrediente
-
pesmet 200 gr
-
seminte canepa 200 gr
-
esenta vanilie sau rom 10 ml
-
malai 300 gr
-
faina alba 200 gr
-
arpacas 500 gr
-
orez 200 gr
Specii de Pești
- Oblete
- Platica
- Rosioara
- Comenteaza
Capturile pescarilor
Ultimele anunturi
Subiecte in forum
- Noi
- Comentariu nou
nada simpla : 0 comentarii