NADA - Ultras

Share

Descriere - NADA - Ultras

Se fierbe graul pana cand se zdrobeste usor. Se pune de o mamaliga, iar cand e aproape gata se adauga garul si aroma de anason si se amesteca foarte foarte bine. Dupa ce se rastoarna i se da o forma umezind-o cu esenta de vanilie. Se tine in 2-3 randuri de hartie undeva la rece cca 2-3 ore. Fir intins!

Ingrediente

  • malai 1000 gr
  • Grau 500 gr
  • Esenta Vanilie 50 ml
  • Aroma Anason 50 ml

Specii de Pești

  • Crap
  • Caras
  • Platica
  • Rosioara

NADA - Ultras : 14 comentarii

  • are cineva poze cu balta? daca da rog sa le trimita pe adressa de email mail admin.

    intre timp a fost si postata in balti de pescuit , daca aveti capturi, partide.... va astept sa le postati.

    detali: balta maia

  • e buna reteta? a folosit-o cineva?

  • unde se poate gasi boabe de canepa?

  • scuze ultras ai voie 3 scule(undite sau lansete)am rectficat

  • sal ultras.bucuresti-balotesti-caldarusani-fierbinti-maia.ai voie e scule(undite,lansete) dar dupa ce pleaca paznicu poti sa mai pui una.maninca spre mal merge la undita ia-ti si un bonduelle(porumb fiert de le mega image)dute mai dimineata ca sa ai loc ca mai tot timpul e full. ca punct de reper in fierbinti e drum de piatra cubica e cam nasol putin dar merge.intre fierbinti si maia sunt 5 km.intri in maia pe stg un centru de butelii urmatoare str e inchisa cu porti albe de metal si intr pe urmatoarea la stg la cam 300m e balta cea pe stg.taxa e5o ron.are crap la 1.5-5kg.cteno frumos.ptr o balta ca maia e smechera ca pe alte balti am dat si 15o ron si am prins experenta.dac ,ai ai nelamuriri zi-mi.apropos insteleaza=ti google earth si poti localiza mai bine balta si vezi si traseul pina la balta.sunt 70 de km pina acolo.juvelnic plin

  • @tosica_tosica: mai da-mi detalii despre balta(maia).cum ajung,ce tarife si eventual un regulament al baltii.

  • salut ultras. am incercar reteta ta. iam pus niste vanilinasi putina cinepa macinata.nu stiu din ce parte esti dar daca esti din buc iti dau un pont.dute la maia e linga fierbinti.nu o sa regreti.da-mi de veste ce ai facut.noi plecam iar pe23 apr poate ne vedem pe balta.juvelnic plin

  • nana [ultras] o folosesc de ctiva ani dar in proportie 1/1+un galbenus de ou crud la 500g preparat,este foarte eficienta

  • @tosica_tosica : asta era nada pe care o foloseam eu,daca ai de adus imbunatatiri nici o problema o sa incerc si eu.daca o folosesti sa-mi spui cum ti se pare.fir intins si tie!

  • eu nu vreau puncte eram curios de reteta ta ca sa stiu daca te laud si la alti pescari sau nu.suntem o gasca de4 pescari si ca ori ce pecar curiozitatea ne roade mai ales ca din luna asta incepe pesuitul adevarat.un sfat mic punei si putina faina sa se si lege si laso fara ziare pueo intr-un tfon face coaja mai subtire.fir intins ultras