Retete de nada pentru Avat
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Avat. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Avat. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult
Se amesteca faina de malai cu faina de grau uscata. Se adaoga apoi apa cat cuprinde facand cocoloase de marimea pumnului. Se fierb 15-20 minute si se lasa la racit. Se reomogenizeaza masa rezultata adougand semintele macinate pana se obtine un amestec omogen. Se pot adouga semintele si inainte de fiergebe avantajul fiind ca se amesteca mai usor cu fainurile uscate dar se pierde din aroma la fierbere. Aceasta momeala sta bine atat in carlig cat si in momitor. Locul nadit cu astfel de cocoloase va ... mai mult
oricine poate da o duma, ca o anumita nada, sau un mix de nada da rezultat undeva, intr-o anumita zi, intr-o anumita ora si secunda..... dar va rog sa ma credeti ca nu e asa de usor si nu poate da nimeni o reteta perfecta, sau sa garanteze ca o sa aveti satisfactia unei capturi extraordinare! e pacat ca pe toate lacurile din zona(Cj, Ms, Sj) si daca am omis vre-un judet, imi cer scuze, administratorii fac tot felul de smecherii ca omul sa plateasca taxa de pescuit dar sa nu poata retine nici m ... mai mult
Taieti albitura marunt(2-3 bucati) si o puneti intr'un vas de preferat galeata , apoi taiati ficatul cubulete si il bagati cu pestele si apoi adaugati ramele si uleiul . Le lasati o zi sa stea asa impreuna , puteti adauga si o cana de apa peste ele . Dupa ce incep sa miroase se nadeste ft bine dimineata si seara . Daca urmariti somnul puteti aduga si usturoi in compozitie. ... mai mult
Malauil se fiebe cu pasatul si se obtine o mamaliga. Ramele si anasonul sunt taiate marunt si se adauga la mamaliga framantand cat mai bine. ... mai mult