Retete de nada pentru Babusca
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Babusca. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult
Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult
Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult
Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult
Masurile de gramaj sunt pentru o nada care dureaza cca 4 ore.Adaugarea si umectarea colorantului se va face treptat,cu ajutorul pulverizatorului.Amestecand bine nada veti observa ca nada va deveni neagra,de ce neagra ,deoarece babusca stand in ape limpezi si si curate va vede imediat nada.Dupa colorarea mixului adaugam si graul fiert si o mana de canepa prajita si macinata.Se amesteca totul bine si se poate folos dupa cca 2-3 min dupa ce am terminat-o. ... mai mult
Intr-un vas cu diametru mai mic(12-15cm)dar destul de inalt(ibric)se pune o cana si un sfert de apa(cana de250ml).Se adauga putin sofran si 3-4 picaturi aroma anason.Se pune la fiert si imediat in apa rece se adauga o jumatate de cana de malai cu aceeasi cana cu care ai pus apa.Se amesteca si se lasa sa fiarba8-9 minute mestecind din cind in cind.Apoi se adauga si restul de cana de malai in doua reprize cu pauza de 2,5 minute intre ele mestecind bine.Totul dureaza cam 15 minute dupa care se ras ... mai mult
Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult
Se ia o cantitate de malai pentru a face o mamaliga(asta in functie de cat de mare se doreste sa fie mamaliga si cat de lunga este partida de pescuit).Se adauga in apa in care se va turna malaiul seminte de anason,(se gasesc si in farmaciile de plante),o lingura de miere de albine si o sticluta de esenta de vanilie.Se toarna malaiul respectiv pentru a obtine mamaliga dorita.Dupa preparare,e de preferat ca mamaliga rezultata sa se rastoarne in recipiente inalte pentru ca in cazul in care doriti ... mai mult
Se prepara o mamaliga obisnuita ca si pentru consum, putin mai moale. Apoi se adauga esenta de vanilie, miezul de paine si la sfarsit srotul de floarea-soarelui.Se pot adauga si coloranti dupa preferinte, eu am lasat-o la culoarea ei naturala.Fir intins! ... mai mult
Se amesteca faina alba cu mixu de larve si cu poison rouge pana se omogenizeaza.Se adauga apoiingredientele de scortisoara,boia etc. de mai sus si se stropeste cu dip apoi se adauga ramele tocate si virmusii.Dupa omogenizare nada se inparte in doua jumatati-una mai tare cu care se fac bulgari de marimea unor mingi de tenis de masa(maxim)cu care se face nadirea(grea) apoi cealalta mai moale care se amesteca cu miez de paine inmuiat in prealabil pentru intretinere.intretinerea se face dupa ce avem ... mai mult
deja am pus 20 kg.de boabe porumb la fermentat si cand incepe ??????? o sa fie numai bun.porumbul prin fermentare evapora alcool.la sfarsitul lui ianuarie scot aprox.jumatate din boabe si le pun in alta galeata fara apa sa prinda miros de imputit.cand deschizi nu poti sa mirosi.restul il scot in aprilie mai cat am nevoie pentru un pescuit, boabe care miros alcool de la distanta.am patit intr-un an cand mergeam la pescuit si in masina mirosea alcool din cauza ca nu am pus capacul pe galeata si a ... mai mult
INTR-O galeata mai mare se pune mixul si se stropetste treptat cu pulverizatorul pana cand mixul incepe sa se omogenizeze apoi adaugat si strotul impreuna cu aroma de capsune si amestecam bine timp de 5 minute iar ultima data punem si viermii si mai amestecam inca 3 minute pana cand nada se va strange in mana(se face bulgari) ... mai mult
se amesteca bine toate produsele pana se incheaga. daca mai e nevoie sa adauga apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada potrivita pentru pestii mai mici caras si albitura dar merge si la crap. ... mai mult
Se inmoaie painea intr-un vas cu cat mai putina apa, se framanta si in acelasi timp se adauga cacao si esenta de rom pana cand compozitia devine omogena si nu se crapa. Este o nada foarte buna pentru oblete, se poate utiliza si la caras sau crap, insa nu vor fi asemanatoare rezultatele. ... mai mult
malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult
5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult
se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult
Acest tip de mamaliga se prepara fara fierbere.Se bat ouale intr-un vas.Se adauga faina de malai, si se amesteca bine pana ajunge o pasta consistenta.Se pun 1-2 plicuri de zahar vanilat.Este recomandat si putin ulei de floarea-soarelui pentru ca mamaliga sa nu fie lipicioasa si sa fie mai atractiva. ... mai mult