Retete de nada pentru Caras

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Caras. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Caras

condimente pentru nada

Condimente pentru nada

Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult

  • 20-04-2015
  • 13903
  • 0
  • 0

Nada rapida caras

Napolitanele si halvaua se macina intru-un mixer, apoi se amesteca cu pesmetul si malaiul. Se omogenizeaza si se umecteaza nada pana cand se pot forma bulgari ce nu se pot desface cu usurinta. ... mai mult

  • 30-06-2012
  • 36940
  • 0
  • 7

Nada pentru pescuitul la feeder

Se amesteca intr-un recipient mare taper big crap care este o nada foarte bogata nutritiv ,apoi amestecati cu spartura de porumb si semintele mixul apoi puneti si aditivul parf amestecat cu apa.Este o nada pentru pescuitul la fedder,incercati mai intai in cantitate mai mica apoi suplimentati nada daca vedeti ca aveti rezultate. Este o nada noua in pescuitul la feeder din Romania,asa ca rezultatele pot fi diferite de la o balta la alta. ... mai mult

  • 28-03-2012
  • 20386
  • 0
  • 1

Macaroanele la pescuit

Macaroanele indicate pentru aceasta reteta sunt marca Barilla nr 47.Intr-un vas se pun aproximativ 400ml apa in care se adauga trei patru picaturi de aroma de anason sau alte arome dupa plac, dupa care se adauga 3-4 linguri de macaroane in functie de cantitate de peste vizata.Se fierb cam 15 minute mestecind din cind in cind pentru a nu se lipi de vas si se gusta pentru a nu fi prea fierte sau prea tari.Cind consideram ca au fiert suficient le scoatem si le lasam la racit si le putem folosi.Pen ... mai mult

  • 18-03-2012
  • 25112
  • 0
  • 6

Reteta lui alan(pentru stationar)

Adaugati apa pana obtneti consistenta necesara,apoi mai stropoti mixul pana aveti un efect supra -umezire,apoi adaugati pamant la nada pentru a revenii la consistenta initiala,veti avea un groundbait mai greub din care faceti bulgari de nada.Timpul dupa ce ati stropt cu apa este de 10 minute timp in care il lasati sa traga apa.La final sitati nada astfel vor ramane gunoaiele si particulele mai mari afara,astfel bulgarii cor fi facut doar dn mixul bun,fin. Alan Scotthorne-unul dntre cei mai b ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 17128
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuitul la babusca

Masurile de gramaj sunt pentru o nada care dureaza cca 4 ore.Adaugarea si umectarea colorantului se va face treptat,cu ajutorul pulverizatorului.Amestecand bine nada veti observa ca nada va deveni neagra,de ce neagra ,deoarece babusca stand in ape limpezi si si curate va vede imediat nada.Dupa colorarea mixului adaugam si graul fiert si o mana de canepa prajita si macinata.Se amesteca totul bine si se poate folos dupa cca 2-3 min dupa ce am terminat-o. ... mai mult

  • 15-03-2012
  • 6944
  • 0
  • 0

Mamaliga rapida

Intr-un vas cu diametru mai mic(12-15cm)dar destul de inalt(ibric)se pune o cana si un sfert de apa(cana de250ml).Se adauga putin sofran si 3-4 picaturi aroma anason.Se pune la fiert si imediat in apa rece se adauga o jumatate de cana de malai cu aceeasi cana cu care ai pus apa.Se amesteca si se lasa sa fiarba8-9 minute mestecind din cind in cind.Apoi se adauga si restul de cana de malai in doua reprize cu pauza de 2,5 minute intre ele mestecind bine.Totul dureaza cam 15 minute dupa care se ras ... mai mult

  • 29-02-2012
  • 12919
  • 0
  • 0

Nada pentru pescuit stationar

Din pesmet, amestecat cu spartura de grau si porumb,cativa biscuiti obisnuiti macinati,faina de porumb, se va obtine prin amestecare cu putin SPD (sirop porumb dulce),apa din balta adaugata treptat o nada imbatabila pentru iubitorii de pescuit la varga, match sau chiar feeder. ... mai mult

  • 14-01-2012
  • 11431
  • 0
  • 0

Slabiciunea crapilor

ste o reteta pe care am aflat-o de la un pescar cu experienta la crap.Am folosit-o cu succes pe cateva balti private, nu stiu daca da rezultate pe ape salbatice.De ce spun acest lucru deoarece reteta mea este pe baza de grau.Tot mai multe ferme piscicole hranesc crapii din balta cu grau. Ingredientul principal al retetei este graul inmuiat in betaina.Se gaseste mai rar in magazinele de specialitate deoarece este un pic mai scump,dar va spun ca da rezultate si se merita. Reteta este pt un pesca ... mai mult

  • 15-09-2011
  • 20873
  • 0
  • 4

Nada

se amesteca bine si se umecteaza cu apa din balta.scortisoara se adauga in momentul amestecari nadei.cateva picaturi de vanilie face ca nada sa fie atragatoare . ... mai mult

  • 29-06-2011
  • 12079
  • 0
  • 1

Cum sa faci o mamaliga simpla dar buna

Este foarte important pt ca mamaliga sa iasa buna felul de malai care il folosim. Eu folosesc doar cel negrisat . Deci se pune apa la fiert cu un varf de cutit de sare , cand da bine in clocot pune-ti faina de malai in ea(se va forma ceva in genul unei mini piramide), lasati sa fiarba bine (cam vreo 20 de min) . Dupa ce o luati de pe foc scurgeti tot cirul(surplusul de apa cu faina)si amestecati bine (se amesteca greu fiind foarta omogena)si incet incet se adauga o jumate de pahar de cir (50 m ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 32369
  • 0
  • 13

Cea mai buna nada pentru apa curgatoare

Se face mamaliga , dupa aceea se adauga budinca(tine bine legata mamaliga), faina de sange si de oase (au un miros tare ciudat si sunt unsuroase le place la pesti)si la final dupa ce e rece se pune atractantul de cascaval. NOTA: dupa ce se pune pe momitor nada , daca aveti un spray atractant de cascaval puteti sa pulverizati bulgarele de nada. NOTA2: pentru mreana pe carlig se pune cascaval(se lasa la soare sa se uste un pic sa fie mai tare si sa se imputeasca un pic) Fir intins ... mai mult

  • 04-06-2011
  • 31485
  • 0
  • 2

O nada ieftina pentru plumbul momitor

Se ia o cantitate de malai pentru a face o mamaliga(asta in functie de cat de mare se doreste sa fie mamaliga si cat de lunga este partida de pescuit).Se adauga in apa in care se va turna malaiul seminte de anason,(se gasesc si in farmaciile de plante),o lingura de miere de albine si o sticluta de esenta de vanilie.Se toarna malaiul respectiv pentru a obtine mamaliga dorita.Dupa preparare,e de preferat ca mamaliga rezultata sa se rastoarne in recipiente inalte pentru ca in cazul in care doriti ... mai mult

  • 19-04-2011
  • 14820
  • 0
  • 1

Nada pentru caras

Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa pana la consistenta dorita. Nu necesita fierbere. ... mai mult

  • 18-03-2011
  • 12048
  • 0
  • 0

Reteta pe timp de criza

se pune apa la fiert se adauga faina de malai si faina de grau o lingura mare un plic de zahar vaniliat acesta o face mai lipicioasa un pic de scortisoara sau rom alimentar mirosul o sa fie foarte tare si gustos ... mai mult

  • 13-03-2011
  • 11855
  • 0
  • 6

Porumb cu miere si tuica

Se ia o conserva de porumb alimentar, cea mai ieftina 2-3 lei. Cu un cui se face o gaura cat mai mica. Scoateti putin din sucul din cutie ca sa faceti loc amestecului de tuica (alcool rafinat) si miere. Acesta se introduce in cutie cu o seringa. Se introduce apoi o scobitoare in gaura si se rupe. Se pote turna si putina ceara de lumanare ca sa fiti siguri ca nu intra aer sa fermenteze boabele. Puteti folosi si altfel de arome, atractanti, in functie de dorintele fiecaruia. Oricum este mai avanta ... mai mult

  • 12-02-2011
  • 15444
  • 0
  • 10

Nada simpla caras,crap

se pune faina alba,de malai si pogacea intr-o galetuta,se amesteca putin fara apa,dupa care se aduga treptat apa si se amesteca pana cand se leaga bine nada.de preferat cu apa din locul unde pescuiti.se pune pe momitor si se lanseaza.merge bine cu rama rosie de balegar.fir intins la toata lumea! ... mai mult

  • 02-02-2011
  • 13583
  • 0
  • 6

Reteta de primavara

Reteta prezentata se preteaza in special in lunile reci de dupa iarna cind temperatura apei nu depaseste 5 grade. E o reteta care se preteaza atit pentru crap cit si pentru somn. Slaba in grasimi intrucit in apa rece acestea se solidifica si nada isi pierde din atractivitate dar bogata in nutrienti. Se poate usor confunda dupa miros cu carnea de scoica. Se ia un mat de oaie subtire lung de aprox 1 metru se spala bine se curata de sare si se lasa la inmuiat intr-un vas cu apa calduta. Ingrediene ... mai mult

  • 27-01-2011
  • 14304
  • 0
  • 3