Retete de nada pentru Chefal
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Chefal. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Chefal. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Comercializam produse VRAC,condimente-mirodenii-arome naturale procesate in fabirca,ce pot fi folosite in preparea nadelor pentru pescuit. Se ofera Declaratie ... mai mult
se pune apa intr-un recipient iar apoi se adauga faina,turnandu-se in ploaie si amestecand continu pana se obtine o pasta lipicioasa la care se adauga un ou batut si siropul de zmeura sau trandafir.se amesteca in continuare pana ce se obtine un aluat de consistenta slaba si lipicios.aluatul se pune intr-o cutie si se pune pe ac cu ajutorul unui betigas sau cu o seringa printr-un procedeu de rotire imprejurul carligului.se foloseste numai la undita cu pluta si cere o anumita dexterioritate in a i ... mai mult
se pune apa la fiert iar cand da in clocot se toarna in ploaie malaiul amestecat cu grisul.se fierbe amestecandu-se pana se obtine o mamaliga.se scoate din recipient(ceaun,sau olita)si se lasa putin la racit.cand mamaliga s-a mai racorit se imparte in trei cocolosi care se intind pe o planseta,obtinand trei foi.pe doua din ele se da halva pe razatoare si apoi se suprapun a treia servind drept capac.in concluzie trbuiesc obtinute 2straturi halva intre trei staturi mamaliga.se da la frigider cam o ... mai mult