Retete de nada pentru Crap

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Crap

Reteta boiles de mare atractie

modul de preparare este :se amesteca mixul dupa care urmeaza partea lichida 10 oua an care se adauga toata partea lichida se amesteca bine dupa care se adauga treptat mixul ,se framanta bine pana la omogenizare si se lasa cateva ore la frigider dupa care se vor rula bilele,cand apa da an clocot se adauga bilele si se lasa la fiert pentru 4 minute an cazul bilei de 20mm sau 6 minute an cazul fierberii la vapor ,dupa care se vor scoate pe un prosop uscat si se va lasa la zvantare bilele pentru 1 ... mai mult

  • 31-01-2008
  • 9984
  • 0
  • 1

Nada boabe de canepa

Boabele de canepa se fierb pana crapa bobul. Apa nu se arunca ci se foloseste ca atractantdeoarece au o aroma puterbica pe placul pestilor. Se folosesc cu succes in special la ciprinide. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 2624
  • 0
  • 0

Mamaliga cu paste fainoase

Se parpara o mamaliga. Se fierb pastele pana se fac terci. Cand sunt gata fierte se amesteca impreuna cu mamaliga si se adauga ouale. Rezulta un aluat lipicis. Se poate indulci cu arome sau miere. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 4457
  • 0
  • 1

Boabe de porumb dulci

Porumbul se fierbe iar in apa se adauga zaharul si mierea. Daca aveti adaugati boaba e zmeura in apa doarece aroma intra iin porumb. La final se strecoara porumbul care e bun pt crap caras si somni. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3169
  • 0
  • 0

Mamaliga din raiul pestilor - cu anason si rame

Malauil se fiebe cu pasatul si se obtine o mamaliga. Ramele si anasonul sunt taiate marunt si se adauga la mamaliga framantand cat mai bine. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 6932
  • 0
  • 2

Mamaliga lipicioasa

Malaiul se fierbe impreuna cu pasatul.Intr-o alta oala se fierbe fasolea paba crapa bobul. Cand boabele sunt fierte zdrobesc obtinand o pasta ce se adauga la mamaliga.Se mai adaua la compozitie 2 oua crude obtinand o mamaliga lipicioasa cu mare atractie la diverse specii. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 9433
  • 0
  • 1

Mamaliga pescarului 2

In trei vase se fierb separate ingredientele si la sfarsit aceastea se amesteca. Se franmanta bine mamaliga rezulatata. In compozitie se pot adauga oua si binenteles miere. Este o nada cu efecte bune la mute specii de pesti. ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3131
  • 0
  • 0

Boilies

Se mai adauga: Oua - 2 buc, colorant, atractant lichid si sare. Ingredientele ajung pentru aproximativ 100 boilies-uri. Colorantul, atractantul lichid si sarea se adauga dupa dorinta fiecaruia. Se mai poate adauga praf de frisca. Se amesteca toate ingredientele pana cand se face o pasta uniforma, adaugandu-se putin ulei de porumb pentru o mai buna omogenizare. Se lasa pasta la frigider 2 ore, dupa care se ruleaza cu masa de rulat bile si se fierb maxim 2 minute. Daca vreti sa faceti si cateva bo ... mai mult

  • 30-01-2008
  • 3886
  • 0
  • 0

Pireu de boabe

Ingredientele cu exceptia laptelui se fierb separate. Cand sau fiert se amesteca (boabele se zdobesc si cartofii se razuies)si se adauga UMPIC de lapte pentru a amesteca aromele. Cel mai mult se foloseste la ciprinide. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 5056
  • 0
  • 0

Gogoloasele de cereale

Malaiul cu graul se fierb la un loc. Intr-un alt vas se fierbe orzul impreuna cu ovazul. Dupa ce se racesc se amestea intre ele. se indulceste cu miere si esenta de vanilie si se aduga capsunile si anasonul taiat in cubulete marunte. Este folosita in special la crapi si carasi dar este buna si pt alti pesti. ... mai mult

  • 29-01-2008
  • 2170
  • 0
  • 0

Nada ala\' marck

un kg de malai se fierbe incet adaugandu-se peste apa fiarta pana se ingroasa. daca este mai mare se macina cu rasnita. Se strecoara de apa si se adauga celalalt kilogram si se framanta pana se umezeste si cel nefiert. Intre timp la la racirea mamaligii se face un fel din sos din miere, ramele taiate marunt si cele 2 oua. Aceast sos se amesteca cu "mamaliga" mamaliga rezultanta trebuie sa fie lipicioasa si sa stea bine in carlig. ... mai mult

  • 28-01-2008
  • 1544
  • 0
  • 0

Nada crap - reteta lui adriano musaro

Reteta lui Adriano Musaro Ingrediente:    1. 15% malai    2. 10% faina de orez    3. 15% faina de soia(grasa daca se gaseste)este un atractant natural    4. 10% faina alba (pentru a lega si carbohidrata)    5. 15% canapa prajta si tocata nu prea marunt    6. 5% pelete de porci sau faina pentru pasari si porci (nu mai mult pentru ca valorile nutritive sunt prea mari, pentru a hrani un porc se folosesc 200g....atentie la dozaj.)    7. 20% mancare de pasarele cu ... mai mult

  • 26-01-2008
  • 5680
  • 0
  • 0

Nada crap

    * 500gr  kg porumb uscat     * 250gr  kg boillies (calamar, scoici, peste, somon)     * 250gr  kg biscuiti pt caini (peste, somon)     * 20 ml ulei de peste sau aroma de scoici sau calamar     * emulsifiant     * 10 ml esenta de ciocolata     * 2 linguri de zahar     * 10 ml ulei esential de mandarine     * 2 linguri de aditiv praf (f bun este Big Fish de Van Den Eynde)     * un stimulator de apetit este binevenit Ame ... mai mult

  • 21-01-2008
  • 2431
  • 0
  • 0

Nada cu aroma de capsuni

Toate acestea se amesteca bine intr-o galeata. Acest tip de nada se foloseste foarte bine la nadirea direct la fata locului sau daca nu se poate amestecati totul cu o nada praf, faceti bulgari tari si ii puteti arunca cu prastia. Daca dispuneti de o barca lasati amestecul ceva mai zemos pentru o difuzie mai rapida. ... mai mult

  • 19-01-2008
  • 2899
  • 0
  • 0

Boilies cu capsuni

Se amesteca ingredientele uscate intr-o punga, separat se amesteca ouale cu aroma, colorantul si dulceata, apoi se adauga mixul uscat treptat amestecand in acelasi timp. Pasta trebuie sa fie destul de tare si nu trebuie sa se lipeasca de maini. Se ruleaza bilutele si se firb timp de 3 minute. Dupa fierbere se lasa la uscat minim 24 ore. Daca se doreste pastrarea mai mult de 3 zile se congeleaza sau se tavalesc prin faina de malai si se atarna intr-un loc racoros si uscat. ... mai mult

  • 19-01-2008
  • 3292
  • 0
  • 1

Reteta bulete cu pesmet home made

Se amesteca bine: 500 grame pesmet, 250 grame malai cernut, 250 grame fulgi de ovaz. Se bat 12 oua la 500g compozitie, se toarna intr-un vas dupa care framantam bine pana omogenizam. Modelam cu mana bile de 1-2 cm diametru, si apoi le punem intr-o plasa de sarma si le introducem in apa clocotita. Le lasam la fiert pana se ridica la suprafata, le scoatem, le punem la scurs pe o carpa uscata, dupa care le punem la rece. ... mai mult

  • 18-01-2008
  • 2376
  • 0
  • 2

Reteta bulete

Alunele prajite se macina fin, iar semintele de canepa se prajesc si se macina. Se amesteca cu 12 oua la 500g compozitie si se fierb pana se ridica la suprafata. Se recomanda nadirea cu bilute nefierte puse pe naditor sau in punga solubila. ... mai mult

  • 18-01-2008
  • 2135
  • 0
  • 0

Boilies de casa

Semintele birdfood mix se pun jumatate macinate si jumatate intregi. Daca trebuie sa folositi cobra de momit, atunci cresteti procentul de faina de orez si diminuati pe cel de soia. Pentru rolabilitate, daca mixul este prea uscat, putem sa adaugam grisul si albusul de oua. Aroma se adauga dupa placerea fiecaruia, iar atractantul cel mai tare si cel mai ieftin: zaharul. Pentru fiecare kilogram de mix trebuie sa folositi cam 10 oua de dimensiune medie, dar sa fie proaspete. Dupa fierbere le lasam ... mai mult

  • 18-01-2008
  • 5116
  • 0
  • 1