Retete de nada pentru Crap
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Crap. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
malaiul,faina de grau si faina de orez se amesteca uscate. peste amestec se toarna o lingura de melasa si SPD(sirop de porumb)pana se omogenizeaza compozitia.functie de temperatura apei putem adauga si CSL(alcool porumb). se fac galuste cam de marimea unei linguri;se ambaleaza galustile in hartie de ziar si se pun la fiert intr-o oala in care apa a dat in clocot.se fierb cca 30 min.se scot dezambaleaza si se pun intr-un vas etans. pe malul apei se scoate o galusca si se framanta(eventual mai ... mai mult
intr-o galeata mare se pune special crap impreuna cu alunele macinate si glutenul de porumb,se se amesteca cu apa sau se stropeste dar apa sa ajunga pana la fundul galetii,apoi se pune si pestemtul impreuna si se mai amesteca inca o tura cu totul,daca vreti sa suplimentati pentru o durata mai lunga pe fundul apei,mai adaugati turta din germeni. de porumb ... mai mult
5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult
se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult
Se amesteca intr-un vas ingredientele si se pun in saculet sau punga solubila.Se poate folosi si porumb fiert insa trebuie pus la uscat inainte de a-l introduce in saculet. ... mai mult
Mod de preparare: Se pune apa la fiert intr-un ceaun ca pentru mamaliga. cand incepe sa fiarba se toarna in apa semintele de anason si mierea sau zaharul. se lasa sa fiarba cca 5 minute pana apa capata o culoare galben maronie. se amesteca faina cu malaiul si se toarna peste apa putin cate putin si se mesteca in acelasi timp. se lasa sa fiarba mestecand in continuare cam 10-15 minute. cand este gata se toarna mamliga pe o bucata de panza si se impatureste in ea dupa care invartim in sens inv ... mai mult
aceatsa nada este in special pentru pescuitul la match,este o nada pe care pescarii profesionisti o fiolosesc cu desavarsire ... mai mult
Aceasta reteta a fost testata cu succes pe cele 3 lacuri de top de la noi. -Tancabesti -Sarulesti -Dravari Rezulatte-peste 4000 kilograme de crap ... mai mult
Aceasta reteta este pentru cei interesati sa-fi faca singuri atat mixul cat si partea lichida CANTITATILE DE AROME SUNT MASURATE PENTRU UN KG ,pentru cei interesati de belachen ca aditiv in partea lichida in combinatiile cu mixurile de baza da faina de peste ,iata o reteta clasica. -1 kg mix -15 ml de belachen lichid -30 ml ulei de somon -20 ml C.S.L ... mai mult
se pune toate ingredientele intro galeata , apoi turnam apa fiarte si le lasam cateva minute,apoi le mixam si obtinem bulgari numai buni de aruncat. ... mai mult
Acest tip de mamaliga se prepara fara fierbere.Se bat ouale intr-un vas.Se adauga faina de malai, si se amesteca bine pana ajunge o pasta consistenta.Se pun 1-2 plicuri de zahar vanilat.Este recomandat si putin ulei de floarea-soarelui pentru ca mamaliga sa nu fie lipicioasa si sa fie mai atractiva. ... mai mult
intr-o galeata mai mare se pune mixul de crap,il gasiti la unguri,apois eamesteca cu apa dar atentie aroma o adaugati in nada. ... mai mult
O nada de succes in Romania este Benzar Mix. Se gaseste pe piata in 13 variante, pentru diferite specii de pesti si este produsa dupa retetele multiplului campion national de pescuit stationar, Zsolt Benzar. Pentru pescarii care nu cunosc acesta nada, iata cateva tipuri : Benzar Mix Crap - Caras : nada pentru crap si caras, cu o puternica aroma de lamaie si portocala. Are o eficacitate marita primavara, cand temperatura apei este sub 15 grade C Benzar Mix Special Platica : la baza nadei sta ... mai mult
Intr-o cutie cilindrica de plastic de cca 400 ml ( din cele de marinata macrou ) se pune 1 1/2 ceasca medie de faina de porumb si una de grau. Se omogenizeaza si se adauga apa treptat pana se face precum un terci ceva mai apos. Se pune apoi aroma. Daca este lichida atunci se va pune ceva mai putina apa. Se lasa 1/2 ore pentru transferul aromelor si se amesteca iarasi. Se dau pe centrul capacului 4-6 gauri pe un cerc avand diametrul de 2-3 cm . Vasul cu capac se va pune in cuptorul cu microunde ... mai mult
Mod de preparare: Se pune apa la fiert odata cu sofranul, timp in care se mixeaza foarte bine malaiul, faina si zaharul. Cand fierbe apa se toarna toata compozitia mixta, se lasa sa clocoteasca 10 secunde, dupa care se amesteca foarte bine cel putin 3 minute continuu. Se rastoarna pe un fund de lemn si se lasa sa se raceasca. Cand aproape s-a racit se framanta foarte bine si se amesteca cu atractantii, arome, etc. Se poate folosi pe momitor in amestec cu srot de floarea soarelui, ... mai mult
se pune apa la fiert in jur de 2 litri si cand incepe sa fiarba se adauga cate putin faina de malai,se amestece tot timpul,din cand in cand se adauga faina de grau dar numai cate putin presarata.cand este gata se lipeste foarte bine pe lingura cu care sa amestecat.la final se adauga scortisoara si pesmetul,se amesteca foarte bine pana devine foarte consistenta.este foarte buna pentru naditor ,nu cade dupa primele aruncari. ... mai mult
Sensansul 3000 se amesteca intr-o galeata mare cu hemply CRAP ,APOI treptat punem cate putin din fiecare aditiv inclusiv apa pana se amsteca bine si se omogenizeaza. ... mai mult