Retete de nada pentru Cteno

Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare

Cauta in Retete de nada pentru Cteno

Nada cteno

Macinatura de plante de apa Porumb maruntit conserva Viermisori acoperiti cu un strat de usturoi TTX- ul lasat la inmuiat 30 minute cu tot cu un plic de usturoi Porumbul de carlig dipuit in prealabil cu o doza consistenta de usturoi ... mai mult

  • 04-06-2010
  • 6194
  • 0
  • 0

Nada

se ia bird food-ul ,semintele de canepa si de anason si se dau prin masina de rasnit cafea. se adauga restul de ingrediente intr-o galeata si se amesteca bine adaugand apa fiarta si racita. pentru a face mai multa nada se respescta proportiile. este o nada ideala pentru pescuit la feeder dar si pentru stationar. este o nada de efect in pescuitul la pestii pasnici ( mreana, crap, caras, cteno, salonta etc...) ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4762
  • 0
  • 0

Nada crap, caras, ctono si salonta

se fierb bine cartofii se curata de coaja si se amesteca intr-o galeata impreuna cu celelalte. se pune adaos de apa fiarta sau de la locul de pescuit. este o nada ideala pentru momitor si pentru paturi de nada. se pot face bulgari si nadi si cu catapulta. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 4233
  • 0
  • 0

Boiliessuri

se bat bine ouale si se amestecaintr-o galeata cu restul de ingrediente paa se obtine o consistenta bine legata. se pot realiza boilesuri de diferite marimi care pot fi folosite si ca momeala pt carlig si ca nada pt nadit cu cobra sau cu barcuta. ... mai mult

  • 31-05-2010
  • 2690
  • 0
  • 1

Nada pentru crap si caras la balta

se ia semintele de floarea soarelui se prajesc putin, nu foarte mult si dupa ce s-au prajit se amesteca cu celelalte. se pune adaos de apa pana obtinem o consistenta mai tare si care se leaga bine. se poate folosi pe momitor sau se poate face bulgari si nadi cu catapulta. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

se ia o galeata si se amesteca ingredientele bine dupa care se adauga apa putin cate putin fiarta sau din balta pana se obtine un amestec de consistenta unui aluat mai tare. se pot face si boiliesuri din aceatsa compozitie. se poate pune pe momnitor , sau facut pat de nada. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 2962
  • 0
  • 0

Nada crap primavara

nada se pregatese simplu,intr-o galeata punem mixul apoi csl-ul si cate putin aditiv,treptat adaugam si fructoza si micropeletele ,il amestecam dar nu mult cat sa se lege. Putin cat sa stea pe momitor, nu este nevoie sa facem tare,noi avem nevoie ca nada sa se desfaca la contactul cu apa. ... mai mult

  • 30-05-2010
  • 8609
  • 0
  • 0

Nada cu atractie rapida

se ia toate ingredientele si se omogenizeaza bine intr-o galeata pana la obtinerea unei consistente mai tari. este bine daca folosim apa de la locul de pescuit sau apa fiarta pentru adaosul necesar. este o nada cu atractie rapida ideala pentru crap si caras. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 6577
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca bine toate ingredientele intr-o galeata si se umecteaza putin cate putin lasand sa isi ia apa cat are nevoie. pentru a face o cantitate mai mare se respecta proportiile. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Nada pentru crap

ingredientele se omogenizeaza pana la obtinerea unui aluat tare bine legat. se poate folosi ca nada pentru mo momitor, bulgari pentru nadit cu catapulta, sau se pot face boilesuri care se pun bine la uscat inainte de folosire. ... mai mult

  • 28-05-2010
  • 2449
  • 0
  • 0

Mamaliga xxx

5-CANI FAINA DE MALAI 2CANI FAINA DE GRAU 7CANI APA;SE PUNE APA LA FIERT , TIMP IN CARE FAINA DE MALAI SI CU CEA DE GRAU SUNT AMESTECATE INTR-UN VAS PANA CE ACEASTA COMPOZITIE SE OMOGENIZEAZA,SE ASTEAPTA PANA CE APA INCEPE SA FIARBA SE PUNE O LINGURA DE SARE SI O LINGURA DE MIERE SAU ZAHAR IN APA APOI SE TOARNA TOATA COMPOZITIA DIN VAS IN APA FIARTA ,FARA A SE MESTECA.DUPA CIRCA 10 MIN.SE IA OALA DE PE FOC SI SE AMESTECA BINE PANA MAMALIGA SE LEAGA. IN TIMPUL MESTECARI SE POT PUNE SI AROME... ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 7403
  • 0
  • 0

Reteta nada crap si caras

se amesteca toate la un loc si se omogenizeaza bine cu apa fiarta sau din balta de unde pescuim. se pune pe momitor sau se nadeste sub forma de bulgari cu cu catapulta. ... mai mult

  • 25-05-2010
  • 0
  • 0
  • 0

Nada pt saculet solubil

Se amesteca intr-un vas ingredientele si se pun in saculet sau punga solubila.Se poate folosi si porumb fiert insa trebuie pus la uscat inainte de a-l introduce in saculet. ... mai mult

  • 23-05-2010
  • 5115
  • 0
  • 3

Reteta mix noua+partea lichida

Aceasta reteta este pentru cei interesati sa-fi faca singuri atat mixul cat si partea lichida CANTITATILE DE AROME SUNT MASURATE PENTRU UN KG ,pentru cei interesati de belachen ca aditiv in partea lichida in combinatiile cu mixurile de baza da faina de peste ,iata o reteta clasica. -1 kg mix -15 ml de belachen lichid -30 ml ulei de somon -20 ml C.S.L ... mai mult

  • 19-05-2010
  • 2923
  • 0
  • 0

Nada pt.momitor crap

intr-o galeata mai mare se pune mixul de crap,il gasiti la unguri,apois eamesteca cu apa dar atentie aroma o adaugati in nada. ... mai mult

  • 14-05-2010
  • 4047
  • 0
  • 0

nada de crap

Sensansul 3000 se amesteca intr-o galeata mare cu hemply CRAP ,APOI treptat punem cate putin din fiecare aditiv inclusiv apa pana se amsteca bine si se omogenizeaza. ... mai mult

  • 30-04-2010
  • 3122
  • 0
  • 2

Nada pentru ciprinide

Se prajesc(putin) semintele de floarea soarelui,canepa,mei si susan.Apoi se dau prin masina de macinat. Se macina si biscuitii si fulgii de porumb cu miere. Se pune tot ceea ce a fost macinat impreuna cu restul ingredientelor. Adaugati apa in nada din locul in care pescuiti si lasati aprox 15 min ca nada sa-si traga apa.Puteti adauga diverse esente dupa preferinte (capsuni,vanilie). Fir intins! ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 7698
  • 0
  • 0

Momeala concentrata

Toate ingredientele sant macinate,mai putin boabele de porumb,care de preferinta ar trebui sa fie intregi ,si se adauga cu continutul lichid di cutie,peste celelalta ingrediente,apoi le amestecam mai cu atentie ,ca perumbul sa nu de farmiteze prea tare,si complectand apa pana se obtine o pasta mai tare,dupa preferinta fiecarui pescar in functie de utilizari. ... mai mult

  • 28-04-2010
  • 3524
  • 0
  • 0