Retete de nada pentru Cteno
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
Retete de nada si momeala pentru pescuitul la Cteno. Cele mai prinzătoare retete cu ingrediente si mod de preparare
malaiul se da prima data printr-o masian de facut cafea pwentru a iesii foarte fin apoi se pune la fiert pentru mamaliga,treptat se pune zaharul vanilat apoi o aroma anume si catre final canepa alba o gasiti la magazinele de pescuit cred ca a aparut,si amestecati este foarte eficienta exact ca o mamaliga numai ca are asta inauntru care face diferenta. ... mai mult
mixul este o amestecatura de mai multe ingrediente care amestecate dau un alt gust,se amesteca in galeata cu faina de peste,apoi apa si laptele de porumb se pun treptat pana se omogenizeaza bine si se poate runca cu racheta. ... mai mult
intr-o galeata mare se pune o punga de pro crap amestecata cu faina de peste ,laptele de porumb si aroma se pune in apa apoi treptat in mix amestecandu-se bine bine. ... mai mult
crap piritul se pune intr-o galeata si se amesteca cu apa si aroma de anason pana cand se omogenizeaza si sunt perfecte de aruncat cu parasuta. ... mai mult
mixul de crap se amesteca intr-o galeata mare cu faina de peste si cu uruiala prefabricata si srotul,apoi treptat se pune apa minerala,de ce minerala are avantaj ca contine acele minerale si nu numai,cu aroma amestecata deja in apa dinainte,se amesteca pana aproape de inatrire xcand se introduc si boabele si se mai amesteca 5 minute. ... mai mult
Cerealele,hrana pentru pisici si hrana pentru pasarele se macina separat in functie de granulatia dorita. Se amesteca toate ingredientele si se obtine 10 kg de nada. Atractantii si aromele le puteti pune dupa preferinte. Aceasta nada poate fi si un mixt(baza) pentru boilesuri. ... mai mult
Se fierbe mamaliga obisnuita.Se framanta apoi cu un amestec de malai si faina (parti ~ egale) pana la inglobare totala si omogenizare.Din pasta obtinuta,se fac bilute de dimensiunea dorita care se introduc in apa clocotita.Initial bilutele se duc la fund.Cand au fiert suficient se ridica singure la suprafata,de unde se culeg cu o spumiera.se dau prin malai cu diferite arome(dupa preferinte) si se pastreaza intr-o cutie inchisa. ... mai mult
Se amesteca intr-un vas faina de malai si faina alba. Se adauga putina apa calda , drojdia de bere dizolvata in apa,se amesteca bine si se lasa la dospit 2 ore la cald.Se fac chifle care se coc la cuptor pana se rumenesc.Dupa racire se cojesc si se taie miezul in felii care se usuca bine la o sursa moderata de caldura.Uscate,se rup in bucati si se macina in rasnita.Se trec prin sita fina si se macina ce a mai ramas pe sita.Praful de mamaliga obtinut se poate pastra timp nelimitat in pungi de pla ... mai mult
O treime din aceasta cantitate o punem la fiert in ceaun. In momentul in care amestecul a fiert, adaugam o lingurita de zahar sau miere, presaram putin sofran si daca vrem sa dam la crap punem si putina esenta de anason. Apoi adaugam, in timp ce mestecam, restul amestecului de faina si malai,pana cand terminam. Mamaliga rezultata va fi o nada foarte buna si va atrage pestele in zona unde il asteptati dumneavoastra. ... mai mult
la acest amestec adaugi miere de albine,si dupa ce il framanti adaugi 20 ml ulei de masline.Timp fierbere 90 sec ... mai mult
toate se amesteca pana la omogenizare si apoi se umecteaza cu apa din lac pana devine ca o pasta ... mai mult
pe pune apa clocotita peste boabele de porumb pana le acopera,dupa care adaugati drojdia.se lasa boabele la fermentat intr-un loc cald pana incep sa se unfle.fir intins ... mai mult
Este intradevar o reteta cam scumpa dar merita.Incercatio,este beton. Sosul de soia se gaseste prin magazinele mari.Cautati sos de soia Picant.FIR INTINS.....SI LA MAI MULTI CRAPI ... mai mult
1 kg porumb uscat 1 kg grau 0,5 kg boabe soia 0,5 kg seminte pasari 1 kg mazare la conserva 0,5 kg srot ... mai mult
300 - gr arpacas 400 - gr porumb uscat 200 - gr mazare din conserva 100 - gr seminte pasari ... mai mult
Fratilor,pentru a pescui ten trebuie sa puneti la inmuiat 24 ore porumb vechi,aprox.2 kg.Ati ajuns la balta,care trebuie sa fie populata neaparat si cu ten,intrati la momit la aprox.100 m,puneti o geamandura,si aruncati intreaga cantitate pe o poirtiune cat mai mica{1m-1,5m}.Sa fie cat mai concentrata in jurul geamandurii. Asta e diferenta intre pescuitul crapului romanesc si ten.La crap rom.se nadeste pe o suprafata mai mare,si de mai multe ori.In legatura cu montura se foloseste ... mai mult
150gr. Gris , 150gr.Soia,100gr.Faina de orez,150gr.Mancare de pasari exotice,100gr.Lapte praf,100gr.Faina de peste,50gr.Seminte de canepa,100gr.Big aroma,100gr.Faina de sange.30ml.Nutramino, 4gr.Betaina,10gr.Extract de Scoica cu Buza Verde,30ml.Ulei de Somon, 20ml.Sos de soia. ... mai mult